dilluns, 27 de Desembre de 2010

Aquest matí, navegant per la xarxa, he llegit una trista notícia que m'ha fet encongir el cor.

L'Isidre ens ha deixat!

Fa uns 26 anys que vaig conèixer l'Isidre Gimeno en una de les meves primeres curses de Juvenil, quan corria amb la SCUE Sants.

Des d'aleshores he coincidit amb ell en incontables oportunitats, a les curses, en alguna que altra sortida amb l'AC Montjuïc, i compartint asfalt per l'autovia.

De fet, no fa gaires dies que vam estar compartint una estoneta a l'autovia de Castelldefels. Jo venia de Sitges i ell va anar a Peu de Costes per tal de trobar-se amb "La Grupa", i tornar amb ells.

De conversa sempre amena, sempre respectuós amb els corredors quan desenvolupava la seva feina com a àrbitre, només en tinc bons records. Tot i que la nostra relació ha estat esporàdica i circumstancial, sempre ha estat una d'aquelles persones que et fa il·lusió retrobar, i compartir una estona de conversa. Sempre n'he tingut un bon record, i aquest perdurarà mentre visqui.

Potser no sóc la persona més adient per a dedicar unes paraules de record cap un home conegut i respectat per tota la família ciclista, amb el qual he coincidit tot sovint durant la meva trajectòria dins d'aquest esport, des dels meus inicis, fins ara.

Espero que allà on siguis, gaudeixis del que més t'agrada, com ho has fet mentre has estat entre nosaltres.

Et trobarem a faltar.

 

Descansa en pau amic.

 


Publicado por cpradasg @ 18:40  | Ciclistes
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios