dimarts, 23 de Agost de 2011

Al marge de prediccions apocalíptiques, pel·lícules, llibres i diferents productes que trobem arreu, a propòsit d'aquesta data. Jo espero molt d'aquest any que ve. Almenys... Espero trencar amb aquest bucle de desànim en que fa temps que em veig atrapat.

A l'entrada anterior a la darrera, contava 21 dies sense sortir. Després vaig fer una sortideta amb el David, i fins la primera setmana d'Agost que no he tornat a tocar la màquina. I només un dia!!!

No he comptat els dies, però potser fa gairebé dos mesos que no surto (excepte tres sortides esporàdiques). I això s'ha d'acabar.

La balança diu que m'he engreixat 5 kg, una barbaritat!!!

Ara tinc la família encara de vacances a St.Antoni, i jo... Sol a casa... Només faig que pensar. Pensar en que m'he d'animar i trencar amb aquesta apatia. Potser havia esperat massa d'aquesta temporada, i volia recuperar temps perdut massa depressa. Ara, en canvi, penso que és el moment de tornar a començar.

Tornar a rodar suavet, i en 2 o 3 setmanes, començar a anar al gimnàs, i preparar la propera temporada. Aquesta fa temps que s'ha acabat per a mi.

No em vull ofuscar en tornar a competir, no hi ha pressa, ni necessitat tampoc. Si agafo la forma, i veig que puc estar, correré, és el que m'agrada. Però si no, no tornaré a cometre l'error de penjar-me un dorsal i sortir a veure què passa, quan el que passa, és que no passa res, i ho sé. Ho he sabut sempre, però costa...

El dia que sigui capaç d'anar a Castelldefels a una mitja de 40 km/h, sol... M'ho plantejaré, abans no.

El dia que hagi baixat de 70 kg, m'ho plantejaré, abans no.

I el dia que sigui capaç de pujar Begues  a una cadència mitja superior a 70 rpm, m'ho plantejaré, abans no.

Tot, naturalment, amb permís de les lesions que m'han estat fent la guitza tooooooota la temporada.

En fi, a veure si m'animo de cara a la propera setmana i tornem a treballar. Amb seny.


Publicado por cpradasg @ 18:21  | Altres
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios