dimecres, 26 de Octubre de 2011

Ja només em faltava aquesta ara...

 

Surto a entrenar un dilluns, com cada dia (que puc). Vaig a Sitges amb la grupeta, em porten una mica colladet, tot s'ha de dir, però res de l'altre món. Arribo a casa, estiro, dutxa, dinar,i... A treballar!

Doncs bé, de camí a la feina, conduïnt tranquil·lament la moto, de sobte... Sento un dolor opressiu al pit, agobiant. Tot seguit, unes ganes de vomitar brutals, que fan que m'hagi d'aturar a fer-ho. I així, dues vegades. Tot acompanyat d'una suor...

En fi, que arribo a l'hospital, vaig a urgències, i em quedo ingressat una setmana.

Detalls al marge, tot queda en un dolor toràcic amb discret augment de les troponines. I aquestes, les troponines dels nassos, són les que fan anar de corcoll a tothom. No hi haurien de ser.

Les "tropos" constitueixen un marcador biològic d'isquèmia cardiaca. Cosa que amb l'electrocardiograma, l'ecocardiografia que em van fer l'endemà, i la prova d'esforç que vaig fer el divendres d'aquella setmana, queda descartada.

Tot queda així, una mica a l'aire, i jo, que ja estava disposat a agafar l'alta el dimarts de la següent setmana, no ho faig. Rebo una trucada de la meva cardiòloga dient que em faran una altra prova més complerta, ja que no es queda tranquil·la amb el resultat negatiu de les altres, donat l'augment de les ditxoses "tropos".

Quin cangueli tu! Em fan l'ESPECT que m'havien demanat. El qual consisteix en una prova d'esforç amb injecció d'un radiofàrmac que s'injecta tant en esforç com en repòs, i es fan dues gammagrafies, una deprés de l'esforç, i la darrera, en repòs.

Bé doncs, aquesta prova surt negativa també. Cosa que a mi personalment em tranquilitza, i a la cardiòloga, doncs... No sé. Em diu que si em torna a passar em faran un cateterisme directament. AAAAAGGGGGHHHHH!!!!

Dijous de la setmana passada vaig començar a sortir novament amb la bici, amb precaució. No vaig sentir cap molèstia, de manera que dissabte ja em vaig animar a sortir amb el tàndem (sortida publicada ja al blog), i va anar bé.

Tinc la meva teoria sobre el que ha passat. Espero no anar massa errat, i que tot quedi en un ensurt i prou.

La resta de sortides que he fet a Sitges no m'han causat cap problema, de manera que m'he animat a començar, la propera setmana, la preparació per la temporada vinent.

 


Publicado por cpradasg @ 20:09  | Altres
Comentarios (2)  | Enviar
Comentarios
Publicado por bluesbiker
dimecres, 09 de Novembre de 2011 | 23:27

ÒSTIA, COMPARAT AMB AIXÒ,  LES ARRITMIES QU M' AGAFEN ALGUN COP NO SÓN RES!

Publicado por cpradasg
divendres, 11 de Novembre de 2011 | 22:23

No sé noi, però ho vaig passar de malament...