dissabte, 12 de Novembre de 2011

Sortida tranquil·la en solitari.

79,6 km en 3h12'. Una FC mitja de 135 ppm, i 83 rpm.

Malgrat aquesta setmana no he posat els peus al gimnàs degut a un refredat que ja fa uns 10 dies que dura. De fet, més que refredat és una irritació de vies respiratòries altes, crec que degudes a l'aire condicionat de l'hospital.

A les nits, em comença a picar el coll, i em provoca una tos... No sé quàntes nits he passat sense dormir, només a estonetes. Em llevo tant cansat que el que menys em ve de gust és anar al gimnàs. A veure la setmana que ve com anirà.

Al moment de temporada que estem no és greu. Ara toca rodar suau, per a afer la transfèrència de la feina al gimnàs. Anar sumant quilòmetres, i fer les adaptacions cardiocirculatòries que la resistència aeròbica provoca.

FC<130 ppm, i cadència > 90 rpm.

 

Malgrat he sortit a rodar sol, he comptat amb la inestimable companyia del senyor de negre. És un ciclista intel·ligent, ja que només surt a entrenar els dies de sol (passa de plujes i mal temps).

 

Anant direcció Castelldefels, m'han passat dos ciclistes que m'han anat de conya per a rodar més ràpid sense pujar de FC.

Les costes les he passat amb 21, tranquil·lament. I la tornada també suau.

La Tª ha estat força agradable tota l'estona, 21ºC de mitja, amb una minima de 17ºC i una màxima de 25ºC.

 

Demà hi ha la BCN-Sitges. Si no plou, aniré amb la ONCE.

Si la podem fer, hauré anat 3 dies a Sitges aquesta setmana, i un a la Maladona. Llàstima de no haver pogut anar al gimnàs. Espero poder-ho fer la setmana vinent.

Ahir vaig passar per la botiga de bicis per si podien arreglar la biela de la bici d'un amic que vol fer la BCN-Sitges diumenge. Ja la té llesta, i jo... Em vaig tornar a mirar el quadre que fa mesos tinc "aparaulat". Vaig donar una paga i senyal per a reservar-lo, ja que gràcies a la política de retallades del govern, a casa no arribem ni per a pipes.

Increíble sensació de malestar, veure com d'un dia per a l'altre passes d'acabar el mes a +300 EUR, a quedar-te en -200. Horrorós. I això que no ens podem queixar, que a casa tots dos tenim feina. Però hem de fer veritables malabarismes per arribar a final de mes.

En fi, aquest és un altre tema, del qual no m'agrada parlar.

El quadre és aquest, a veure si els reis me'l poden portar.

 


Publicado por cpradasg @ 16:49  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios