diumenge, 15 de Gener de 2012

Us presento la Puça.

Aquesta monada de només 3 mesets, és la meva nova companya d'entrenaments.

Com que ara només se'm permet anar a caminar, i ara que ja té 3 mesos i pot sortir al carrer, m'acompanya (o l'acompanyo jo). La Puça no s'ho rumia ni un instant a l'hora de sortir.

Decisió que a mi se'm fa un veritable dilema, en canvi per a ella, és tot un esdeveniment.

Cada dia hauria de sortir a caminar almenys una hora, i no ho faig. Em costa molt, m'és més fàcil quedar-me assegut al sofà penedint-me de la meva desgràcia, en fi... Sort de la Puça, que fa més fàcil l'elecció correcta.

A la Marta se li va ficar al cap tenir un gosset, i la seva còmplice, la Raquel, se'n va encarregar de materialitzar-ho. Jo no en tenia cap ganes, la veritat. Penso que ara no és el moment. No ho és des d'un punt de vista purament personal, però ella ho necessitava, i si és així... I la Marta ha d'estar millor... Doncs benvinguda.

Certament és un solet, i es fa estimar de seguida. I malgrat a casa no es que es porti gaire bé: Pipis, caques, mobles rossegats, persecusions a les nenes, mossegades a les mans i braços en un context de joc, etc... Quan surt al carrer, però... Dóna gust sortir amb ella. Tot i amb lo joveneta que és, es comporta com tota una senyoreta.

I a mi, doncs... M'encanta!

I no sé perquè, em ve a despertar cada matí.

Bon dia puça!


Publicado por cpradasg @ 21:51  | Altres
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios