dijous, 23 de Febrer de 2012

Tot just fa una setmana que acomiadava el blog amb un somriure.

Els dies que van seguir, però...

88.jpg

I tot perquè em feia mal la ingle. 

Quan em van fer l'anterior cateterisme, vaig patir un vessament brutal al canell. Quan em van treure el compressiu, vaig veure com se m'havia fet un ou... Una passada. Em va anar baixant, però l'hematoma em va durar ben bé dues setmanes, i el dolor també.

Aquesta vegada no semblava que s'hagués produït cap hematoma. Em feia mal la zona, però no li vaig donar massa importància. 

La Marta, aprofitant que havia d'anar a rehabilitació, li va comentar això a la cardiòloga. I li va dir que anés.

Ostres tu! Altra vegada a l'hospital. Ja en començo a estar fart. Sé que ho va fer amb la millor de les intencions, i naturalment hi vaig anar.

Em van veure la cardiòloga i la de vascular, i van coïncidir en que no era res greu, que no havia sagnat actiu, però que la zona estava inflamada, i que probablement se m'havia fet un petit hematoma.

En fi, que més repòs, antiinflamatòris, i jo, que veig com no acabo mai de fer net. Jo que ja volia tornar a anar al gimnàs, i a fer caminades...

Passa el cap de setmana, el dolor continúa i els ànims van baixant.

Avui, però, no em feia tant de mal (ahir ja vaig notar certa millora), i m'he atrvit a anar amb la Marta al gimnàs. Hem fet un circuitet de màquines (no he fet ni lumbars, ni abdominals), i després una estona a la piscina.

Peses suavetes, i a la piscina tirades de només 25m amb moooolta calma, ja que si no, passava de 110 ppm.

No he sentit molèsties, ni a l'elíptica, ni a la màquina d'escales, ni nedant. Això sí, em noto fluixíssim, i sense gens de ressistència.

Demà tinc ganes de tornar. A veure si em vaig animant. El que passa, és que no em puc treure del cap que aquesta artèria està tapada en un 40%, i malgrat em diuen que no passa res... No sé, no puc evitar tenir por, i pensar que si en 2 mesos s'ha estretat tant, què passarà en 6, en un any, en 5 anys, en 10 anys... Uf... Això és una merda!

Així doncs, avui ho deixo en...


Publicado por cpradasg @ 19:08  | Altres
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios