dijous, 15 de Mar? de 2012

Espectacular imatge. Rodava direcció Castelldefels desde la Maladona quan em vaig fixar que entre la boira es retallava la silueta d'un vaixell. No un vaixell qualsevol, no. Tot un vaixell pirata (diuen les meves filles), serà en Jack Sparrow? Serà la Perla Negra?

Avui fa una setmaneta que vaig fer la darrera entrada.

He seguit sortint. Dissabte, dilluns, dimarts, dimecres (pista), i avui.

Aquests dies no m'he mogut de l'autovia i els horts. He anat millorant en sensacions, baixes pulsacions i, malauradament, he seguit fent hipoglicèmies. Tant és així que dimecres vaig anar a l'hospital a comentar-li-ho a la infermera d'endocrino. Al CAP em van canviar la màquina de mesurar, i tenia por que no funcionés correctament, ja que els valors d'hipoglicèmia éren massa baixos per com em sentia.

Em va comentar que sí, que anava bé, i que és normal que a mesura que tingui baixades de sucre, les noti menys.

D'altra banda em va comentar que he de menjar més per a evitar-les. El que passa es que penso que ja menjo suficient, i de fet, avui he esmorzat més que mai (cereals amb llet i dues torrades de margarina amb melmelada), abans de sortir m'he menjat un entrepà de melmelada, i a mig camí, degut a la baixada de sucre, m'he fotut dos gels de glucosa i un altre entrepà de melmelada que duia al maillot. Una passada, no?

Avui, però... He trencat amb la rutina d'aquests dies i m'he atrevit a fer una mica de pujada. LA MALADONA!!!

Increíble!!! Jo pensava que estava condemnat a rodar, rodar i rodar... L'he fet amb molta calma, amb el 39x25 sense passar de 130 ppm, i una mica acollonit, hehehe...

Però ho he aconseguit, i m'he sentit feliç. Si he aconseguit arribar a la Maladona, estic a un pas de passar la frontera i arribar a Sitges. I si aconsegueixo fer això sense molèsties, ja tinc un bon recorregut per a entrenar i intentar posar-me fi, dins del que es pugui, sempre rodant amb tranquilitat.

Algunes fotos d'aquests dies.

Inesperat company de ruta. "Un saludo!".


Publicado por cpradasg @ 19:37  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios