dilluns, 16 de Abril de 2012

Si per al Compte Dràcula, la sang era vida...

Per a mi, la bici és vida.

Ja tenia ganes de tornar a gaudir de les sortides en bici, feia dies que no la tocava. Entre que un dia la Laia es va trobar malament, i les plujes, he estat un munt de dies sense fer res.

Des que vaig tornar a agafar la bici el 4 de Març, he sortit 14 dies, i un de pista. 

Al principi anava amb molta por, i menjant-me la cassola contínuament. Tant sobre la bici, com un cop a casa. Tot i amb això, feia un esforç per a pensar en positiu, i al dia següent em tornava a posar el culotte, i a la carretera!

Malgrat tot, per diverses raons, he estat força inconstant. I durant aquest temps he estat quatre setmanes en les quals només he sortit 3 dies de manera esporàdica.

Ara sembla que les coses tornen a venir de cara novament. Això espero.

Dimecres pasta vaig anar als horts.

El riu baixa plenet després de les plujes.

Passo a una grupeta d'"hortelanos".

Bona rebuda.

I el "castañazo"!!!


Ahir, a Castelldefels amb el Gregorio.

Se'ns va afegir un company del St.Celoni.


I avui, tot sol també pels horts, i mitja volta a Castelldefels.

Bon dia!

Val a dir que malgrat el meu pèssim estat de forma, he gaudit de cadascuna de les pedalades que he fet, tot i el vent.

Sortir a gaudir de la bici sense res planificat, sense l’estrès d’haver de complir un entrenament de cara a assolir uns objectius és fenomenal. Fins ara, fer això em deixava un gust agredolç que mai acabava de treure’m del damunt. Quan has tingut les sensacions que has tingut, quan has caminat com ho has fet, quan la teva il·lusió per la bici i la passió per córrer no minva malgrat el pas del temps... Costa molt no caure en la temptació de tornar a entrenar i posar-te novament un dorsal.

Haver-te vist a un pas de no tornar a donar un sol cop de pedal, i comprovar com de forma gairebé miraculosa te n’has sortit, fa que gaudeixis de cadascuna de les pedalades que la vida et regala. 


Publicado por cpradasg @ 20:15  | Altres
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios