diumenge, 17 de Juny de 2012

Xula la sortida d’ahir.

Maca i intensa, la veritat. Rodar amb una individual darrera dos tàndems a més de 35 km/h, no és cosa fàcil. No sé quants ciclistes vàrem passar.

Ràpida enfilada per la carretera de La Roca, per a desviar-nos direcció Cardedeu, i superar el Collet, per a afrontar Papers per darrera, tornada a la Roca i cap a casa.

Estic molt content amb les sensacions, tant en pla (en molts trams rodàvem a 50 km/h), com en pujada, ja que era capaç de mantenir una bona cadència i aguantar el ritme dels tàndems.

En Javi i en Pere, van fer dos canvis de ritme en tots dos colls, a manca d’uns 900m per a coronar, als quals no vaig respondre, ja que ja anava molt per sobre de les ppm màximes que m’he marcat. Com que de totes maneres anava còmode, i sense cap mena de dolor, per això les he superat, però en cap cas he sobrepassat les 160 ppm.

I com sé que baixo força bé, tenia clar que a la baixada recuperaria terreny, sempre que ho fes a les zones sinuoses, ja que si la carretera es posa recta, els tàndems agafen els 80 km/h com si res.


El video:

 

Les fotos:


Uaaaaau... Després de gairebé 5 anys, en Javi, per fí s'ha de cidit a depilar-se les cames. 

I resulta que sota aquells pèls hi ha músculs.


En Paco i Miguel Ángel, sempre tenint cura de nosaltres.


Rodant per la Carretera de La Roca.


Tothom a perseguir en Javi (actual Campió de Catalunya CR), felicitats campió!!!


Cap El Collet, i Parpers.Aturada tècnica...


I cap a BCN, ràpid, ràpid...Publicado por cpradasg @ 23:15  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios