dijous, 21 de Juny de 2012

Quin vent!

Es fa cansat ja, trobar vent cada dia.

No sé el temps que fa que no deixa de bufar. Potser algun dia de treba, però poca cosa més en uns quants mesos.

Aviat hauran de posar senyals com aquesta:

Tant farragosa es feia l'anada a Castelldefels, que notava les cames carregades d'ahir. En Gregorio tampoc estava massa per la labor, així que hem decidit girar cua a la rotonda de Castelldefels, i fer l'aturadeta de costum a la granjeta.

Avui doble ració de Vichy, quina calor!!!

No sé la temperatura que feia (després ho miro), però mentre rodava direcció Castefa, acoblat a la màquina, ben afermat a la part baixa del manillar... Observava com em queien goterons de suor sobre la potència, altres es desviàven pel vent allunyant-se de mi, o impactaven sobre les meves cames, produïnt una lleujera sensació de frescor.

Les mans... Lliscàven sobre la cinta del manillar, xopa per no dur els guants (intento que desapareguin les marques del sol).

Sí, sortida incòmode a causa del vent, l'elevada temperatura, el % d'humitat que intueixo elevat, i la fatiga acumulada.

La tornada ha estat molt més plaent. Amb el vent a favor es roda força millor, i com que avui no duia pressa... Hem gaudit de cada pedalada.Publicado por cpradasg @ 21:09  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios