dijous, 05 de Juliol de 2012

No Sé quàntes voltes hauré donat al circuit de Montjuïc.


Les he donat passejant, entrenant, en competició... Les darreres caminant, sol, amb la Puça... 

Molts records han tocat la porta de la meva memòria aquest vespre. Feia força dies que no sortía, no m'acabo d'adaptar a la tarda. Tants anys entrenant pel matí, ara em costa sortir després de dinar.

Quan era Ciclosport entrenava en sortir de treballar, i quan feia l'horari partit, ho feia de nit, però ara... Em costa, i molt. Està clar que com al matí, res!

De totes maneres, feia tants dies que no sortía, i tantes éren les ganes, que finalment, i després de diverses incidències que han retardat l'hora de la sortida, la qual s'ha allargat a més de les 20h, he anat a rodar a Montjuïc.


La primera pujada a l'estadi ha estat incòmoda, ja que em feia mal el pit. No anava a més de 120 ppm, però sentía un dolor... M'he agobiat una mica. En coronar l'estadi, he girat a la dreta, complertant el circuit modern. No el que feiem abans, el qual coincidia amb l'antic circuit de les 24h o F1. Un any es feia en un sentit, i el següent en l'altre.


Han arribat els records. Curses de Juvenil, d'amateur, de veterà. Estones de rodar en solitari, i sobretot... Les darreres passejades a peu, en les que em desesperava veure gent corrent a peu i més encara en bicicleta. Avui, però, era a l'asfalt, damunt la bici, i després de complertar la primera volta al recorregut que baixa per darrera l'estadi i s'enfila per darrera del pirulí per a tornar a l'estadi, m'he començat a sentir còmode. El dolor ha desaparegut, i he començat a gaudir de la pujada. M'he animat a pujar al Castell per darrera, i he fet unes 3 o 4 voltes.

Enfilant cap el Castell.


Malgrat a priori pot semblar una sortida aburrida, trencacames i amb massa obstacles (cotxes, semàfors, passos de peatons, vianants...), he gaudit com feia temps que no ho feia.


Publicado por cpradasg @ 0:09  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios