diumenge, 22 de Juliol de 2012

Ahir varem fer una nova sortida a Parpers. Clàssics 70 km que se solen fer ràpid, amb la única dificultat del Coll de Parpers des de la vesant deLa Roca. Coca-Cola a La Roca i tornada ràpida fins BCN.

Xafogor, molta xafogor. Sort que el sol no ha lluït en tot el matí gràcies a un bon mantell de núvols que ha evitat que ens torréssim a l’asfalt. Això sí, suar... Per un tubo!

Només dos tàndems hem sortit avui. l’Emma ila Bea, i l’Edu i jo. Ens ha acompanyat, això sí, en Pere amb la individual. Tot i que sembla ser que, pel que ens explicava en Paco, la setmana passada van ser 7 tàndems, brrrrrrrrrr... Quina ràbia!

Hem rodat força tranquils, però ha hagut estones que ho hem fet amb ganes, a bon ritme. Passant grupetes d’individuals. I en Pere... Tot amenaçant-nos amb donar-nos un cop de manxa si no afluixàvem, no es desenganxava de la nostra roda el pillo, hehehe...

M’he sentit força còmode tota l’estona, malgrat he notat la manca de Kms, ja que aquest mes, amb això de treballar als matins, finalment, he sortit només uns dos o tres dies. Arribo a casa tant cansat, que sóc incapaç d’agafar la bici després de dinar. Amés, vaig molt curt de son, ja que les nenes, com tenen vacances, van a dormir molt tard, i jo, com que matino, dormo només unes 4h.

Sort que la propera setmana ja començo novament de tardes, i podré dormir una mica més. O si més no, agafar la bici més animat.

M’he notat més fluix que dies precedents, i segur que he guanyat una mica de pes. Res que no es pugui redreçar en un parell de setmanes (espero).


No he estat gaire encertat en les fotos, han sortit mogudes.


La culpa la té aquest senyor.

No para quiet, bé, només quan sap que la foto va per ell. Hehehehe...


Falta video.

CONTINUARÀ...


Publicado por cpradasg @ 17:28  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios