dimarts, 09 de Octubre de 2012

Quin dia per a sortir en bici! 

Gens d'aire, bona temperatura, sol... Ganes, i bona companyia. 

Avui ha tocat anar en tàndem.  

Ja tenia reparada la roda d'en Javi. No vàrem punxar dues vegades, no. Les càmeres estaven punxades per la part interior de la llanta, la qual cosa fa sospitar que es tracta d'algun problema a aquest nivell. I més si tenim en conte que no tenien el típic foradet de quan punxes, sinó que eren força grans i més semblants a un tall que a una punxada. 

Al fons de llanta vaig trobar un forat. A més coincidia amb un cap de radi, del qual aquest en sobresortia una mica. El vaig tapar amb una mica de masella pensant que així quedaria solucionat el problema. I així ha estat, almenys durant les primeres dues hores d'entreno. Però arribant a Bellvitje... Psssshhhhhh... Altra vegada! Caram!!! 

Hem canviat la càmera (la qual era trencada també per la part de dins), i al cap de poca estona, altra vegada! 

Està clar que el problema ve de la llanta. De totes maneres, però, penso que canviant el fons de llanta ja està. No sé fins a quin punt, aquest es pot haver deteriorat a causa de la gran temperatura assolida el dia de la baixada a Begues degut al fregament dels frens. Ho preguntaré al meu mecànic, a veure què opina. 

Anem, però, a ser positius, no? 

Gran matí de ciclisme. Avui en Javi ha descobert el port que en el "mundillo" coneixem pels 11. L'hem fet al "tran-tran", amb calma, cadència i gaudint de la pujada. 

El descens, per Castellbisbal, no ha estat menys divertit. Llàstima d'un camió que ens ha avançat en un fals pla, i ens ha tallat el rotllo de mala manera. 

La resta del recorregut ha estat distret i ràpid. Excepte a Bellvitge, on la punxada ens ha destrempat de sobte. 

Tornada a roda desinflada, com l'altre dia. Quina llauna!

El Llobregat...

Camí de St.Boi...

En Javi acoblant-se durant una estoneta de vent en contra.


Publicado por cpradasg @ 17:28  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios