dissabte, 27 de Octubre de 2012

Així com la setmana passada hagués posat la mà al foc per una remullada que no es va donar, avui hagués assegurat que no ens mullaríem en absolut.

Hem estat de sort, i no ha hagut tempesta, però una mica sí ens hem mullat. La carretera de la Roca, ben xopa a trams, ens ha obligat a anar amb  molt de compte a les rotondes, però finalment, el bon temps ha romàs, permetent-nos gaudir d'un bon matí de bici. 

Avui ha tocat anar a Cardedeu per La Roca. I com ja sol ser habitual... Plat al canto, i a prémer les dents! Sembla que no sabem rodar al tran-tran, caram! Hehehe... 


4 tàndems i tres individuals, en total 11 ciclistes amb ganes de gresca. 

Emma-Antonio. 

Julio-Joaquin. 

Javi-Carles. 

???-Joan (perdó, però no recordo el nom del copilot). 

Pere. 

Javi. 

Ignasi. 


L'Ignasi ha anat agafant el gustet a això de rodar sol.  

De tornada, en Javi i jo, ens hem posat a fons i només ell i en Javi ens han pogut aguantar. Se'ls ha aparegut la verge quan hem punxat (quina ratxa que portem...). Però s'ha de tenir en compte que seguir un tàndem en terreny favorable no és gens fàcil. Ho he comentat moltes vegades, i no en canso de repetir-ho.  

Després hem seguit tranquils tots plegats, com sempre, cap a BCN. 

I com ja sembla que va essent habitual després de la sortida, tornada a casa pel Tibidabo. Avui acompanyat d'en Pere, pujant tranquils amb el 34x19 (ell 34x23). Notava com feia força, però no m'he clavat en excés, això sí, m'he hagut d'aixecar més del que m'agrada. 

Bon dia pel matí. 

 

Dóna goig ser tanta colla. 

 

Alsa! Com ens posarem, eh? Tots ben entaulats... Com es nota que la temporada acaba. 


Bé, bé... Respectant les cruïlles. 


A tope!!!


I per acabar, una Arrabassadeta amb la individual.

Publicado por cpradasg @ 22:48  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios