dimarts, 13 de Novembre de 2012

En contra de totes les previsions, aquest matí... No m'he mullat! 

Una Maladoneta amb calma, i cap a casa. 

Al principi no tenia molt clar què fer. Si fer uns hortets amb cadència, si pujar Begues altra vegada, o si anar a la Maladona.  

Notava les cames un xic carregades, però responien bé. Finalment, he optat per les Costes. 


El cel amenaçava pluja, i no era qüestió de baixar amb el sòl moll. 

He baixat el manillar posant la separació alta al damunt. Encara em queda la curta, la qual he posat avall. Em sento més còmode, i a la vista, la posició és millor, sobretot agafat de les manetes, i a la barra horitzontal del manillar, però quan m'agafo de baix... No em sento tant bé com quan el duia una mica més alt. El separador gran, em sembla que és de 2 cm (l'he de mesurar), i clar, es noten.  

No sé... potser torno a pujar-lo, i m'estudio amb més detall la posició. El que tinc clar és que la distància del separador curt em sobra, i s'ha de tallar. No tinc clar, però, si tallar un altre tros i deixar la potència com avui, ho fer-ho més endavant, si cal, quan estigui més segur. 

 

Calculadora de cadències. 

Com que no tinc ganes d'omplir la DITEC amb sensors, almenys per ara. He dissenyat un Excel per a calcular la cadència a partir de la velocitat i la multiplicació emprada. És senzill, es tracta d'introduir una velocitat (cel·la lila), i es converteixen els km en m, els quals ens donaran les pedalades fetes en una hora segons la relació que porti. Es converteix l'hora a minuts, i ja està. Tenim les rpm segons la velocitat aplicada a cada relació, de forma automàtica (aplicant a les cel·les les fórmules corresponents). 


Òbviament no és exacte, ja que segons la font que es faci servir com a taula de desenvolupaments, pot variar. Així com la precisió de la mesura dels km/h. Però a mi ja em serveix. No és com dur un sensor de cadència, però almenys per ara, ja em val. 


El temps.

Per Demà, sembla que tampoc pinta massa bé el temps.


Publicado por cpradasg @ 21:27  | Altres
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios