dissabte, 01 de Desembre de 2012

Divendres 30-11-2012.


M'encanta sentir l'escalfor del sol els dies freds de tardor.


Temperatures que ja comencen a ser fresques, sensacions tèrmiques que ja conviden a abillar-se més acuradament. Vigilant de no deixar exposades al vent zones sensibles del cos.


Encara es pot dir que no fa fred, sobretot si tenim en compte les temperatures que han de venir. Tots sabem, però, que la velocitat multiplica la sensació de fred, i es per això, que en dies com el d'avui, als que a la relativament baixa Tª, s'afegeix el vent, s'agraeix, i molt, la presència del sol.

He rodat "a cegues", vull dir, que pel meu mal cap, he deixat engegat el GPS des d'ahir. Així doncs, al poc de sortir, s'ha mort. Uooooooo... Uooooooo... Uooooooo...

I com que no vaig poder instal·lar correctament el sensor de velocitat del Polar a causa del disseny de la forquilla, que fa que quedi massa separat de la roda, impedint que li arribi el senyal de l'imant. He rodat amb l'única orientació de la FC, i les meves sensacions.

Bones sensacions. Poques ganes d'exagerar la cadència, i com que volia rodar entre les 105-110 ppm, he posat el 50x19 (molt bona relació per a rodar tranquil pel pla), i l'he dut gairebé tot el camí. Fins i tot a la tornada amb el vent de cara. Potser rodava un xic clavat, però còmode, amb sensació de fer força, i sense arribar a les 120 ppm.


Com, per a variar, tenia poca estona. M'he limitat a fer una autovieta, girant cua a la rotonda de Castelldefels.


Se m'estan afinant les cames, o m'ho sembla a mi?Publicado por cpradasg @ 17:29
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios