divendres, 14 de Desembre de 2012

Bon dia per a sortir a rodar una miqueta.  


Com gairebé cada dia, amb l'ombra de les manetes del rellotge assetjant-me, he decidit sortir.  

Una autovia, una miqueta d'horts, rotonda i cap a casa. 


Bona temperatura, això sí. Aire en contra a l'anada, però res agobiant 

Ah! I a les rotondes de les terminals, m'he creuat amb en José. Feia temps que no coincidíem. 

Em compartit una bona estona d'asfalt i agradable conversa.  


Poc a explicar avui. Destacar, però, les bones sensacions a les cames, malgrat a la tornada, aprofitant l'aire favorable, m'he animat a rodar amb 50x17 a 35 km/h 

He notat com les cames treballaven, com patien una mica l'acúmul d'acid làctic, malgrat en teoria, el meu ritme era aeròbic. 

135ppm en una persona amb una FC màx. de 190ppm, corresponen a una intensitat aproximada del 70-72%. A quest ritme, una musculatura entrenada comença a consumir glucosa. Però no seria fins al 80% que no començaria a generar Ac.Làctic. Amb el que això implica. 

No sé, aplico la fórmula teòrica, com vaig decidir fer, per a tenir una actitud més aviat conservadora, a 135 ppm, ja m'estaria acostant al 80%. 

I sí, llavors ja som a la zona de l'umbral, on produïm Ac.Làctic. I a mi, el que se'm produeix és... Una diarrea mental... 

Sí, ja sé que el tema no és complicat, però, en el meu cas. La meva bradicardia no és pas fisiològica, sinó induïda farmacològicament. I clar, sé que sóc pesat amb el tema, però em segueixo preguntat si a causa d'aquesta FC baixa, fa que no arribi tota la sang que la musculatura em demana, limitant el meu rendiment. Si simplement he de canviar les referències, però les adaptacions fisiològiques són les mateixes, o si, i això potser é el que més em preocupa. Si existeix un desequilibri entre la meva força muscular, i la resposta cardíaca, això no estarà afectant la meva salut de manera perjudicial, o tot el contrari, estic més protegit que mai, malgrat el rendiment hagi disminuït. 

Uf... 

Ja ho sé, de vegades penso massa, ja... Però què hi farem? Em ve de mena.


Publicado por cpradasg @ 21:11  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios