dijous, 20 de Desembre de 2012

Avui, i francament no ho esperava, el vent ha estat el "prota" de la sortida. Quina ventada! 

Sort, però, que no he sortit sol. En Dani i en Gregorio m'han acompanyat, ah! I ja cap al final, hem coincidit amb l'Alberto. 

Com ja és habitual, amb el pito al cul, he arribat a casa passades les 10h. De totes maneres he enviat un SMS al Gregorio per si encara no havia sortit. I mira... Estava a punt de sortir amb el Dani. Així doncs, pare i fill, m'han vingut a trobar a la Gran Via per a gaudir d'un bon matí de bici. 

A diferència d'ahir, el sol ens ha acompanyat durant tota la sortida. Això sí, i com sempre dic... Quan no hi ha núvols... 

Veeeeeeeeeeeeeeent... 

En Dani duia la CX, però muntada amb una "single speed" (original el nen). En Gregorio, i jo, rodant amb plat petit, fent relleus tots tres, i disposats en forma de ventall, ja que el vent venia força lateralitzat. Quin nivell que tenim, hehehe... 


En Dani


En Gregorio


Pare i fill


Relleus en formació de ventall.


Girem cua a Peu de Costes, i tornem amb vent de cul amb una comoditat extrema. 

I el cel... Que es torna a tapar


Prop del Prat, em saluda l'Alberto (el vaig conèixer durant la sortida d'ahir -no he fet crònica-), que venia per darrera. Presentacions de rigor, i ell segueix per a rodar una mica més, mentre que nosaltres ja ens desviem direcció el Prat, per anar a cercar l'entrada a BCN.


Publicado por cpradasg @ 20:41  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios