dissabte, 22 de Desembre de 2012

Avui la Bea no he entrenat amb l'Emma perquè demà té cursa. De manera que en Ferran em va demanar que, si podia, guiés l'Emma en una sessió de 3-3,5h. 

Doncs bé, dit i fet! Avui ha tornat a tocar tàndem, els "carreristes" no paren. 

Malgrat l'hivern ja s'ha estrenat, val a dir que roman mandrós. No fa gens de fred. Temperatures força agradables i dies de sol, ens acompanyen. Això sí, per a rodar amb cert confort, se l'ha d'anar a cercar, ja que la humitat és força elevada, i les carreteres ombrívoles, les que segueixen marges fluvials, o són vora el mar... Són fredes i abillades per un mantell emboirat poc recomanable. 


Així s'ha despertat el dia.


I així s'ha llevat.

A petició dels copilots, doncs, i amb la complicitat d'en Joaquin, ens hem dirigit a St.Feliu. 


Hem rodat continuament sota l'escalfor del sol. A la Carretera de La Roca, però, la boira era present.

Acompanyant el riu, sobre la carretera que serpenteja al peu de la vessant nord de la Serralada del Litoral, la boira té mandra d'aixecar-se.


Bona temperatura, en canvi, hem gaudit tota l'estona.

Ben abrigats, això sí. No oblidem que les temperatures a aquestes hores, són inferiors als 10ºC


No hem pujat, però, per la vessant llarga, sinó que després de Caldes, en contes de seguir recte, em girat a la dreta, per a baixar cap a Bigues i Riells, i ascendir per aquesta vessant, molt més maca, i agradable de fer. 


M'encanta el color de la tardor.


L'gnasi i en Joaquin han augmentat el ritme i s'han anat distanciant, poc a poc, de nosaltres fins coronar a St.Feliu.


Ai, ai, ai... Que aquests nois no saben entrenar...

Ells sí que ho han de fer si volen arribar als pics de forma quan toca en funció del calendari, i han de seguir la preparació que en Ferran els marca. I no només no escolten el pulsòmetre, sinó que tampoc segueixen les indicacions en quant a la dificultat del recorregut o fan sèries a la "Tum-Tum" quan els ve de gust (???). 

Està clar que no és pas a mi a qui toca marcar les pautes. Jo recomano seguir-les, però si no estan d'acord... I com que jo ja no entreno, i faig el que em ve de gust... M'apunto a un bombardeig, si cal. I, evidentment, la bici és divertida quan més complicat és el recorregut. 

I si el que cercaven era diversió... Diversió han trobat! 

L'Ignasi no deixava de repetir que avui ha estat el dia que millor s'ho ha passat fins ara, damunt la bici. 

I es que baixar uns quants quilòmetres fregant els 75 km/h... És una canya! 


Després de la sortida, he pujat el Tibidabo amb la Ditec. A les seves rampes he sumat els 100 Km de la sortida, i no em sentia pas fatigat.Molt bones sensacions, i gran matí de ciclisme i bona companyia.

115 km en 4h40'.


Publicado por cpradasg @ 23:23  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios