dilluns, 24 de Desembre de 2012

Després de la jornada de recuperació activa d'ahir rodant amb la Judith al circuit del Llobregat, avui tenia ganes de fer quilòmetres, i si podia incorporar algun coll, millor! 

He enviat un missatge al Gregorio, reconec que de forma una mica esptica, ja que quan hi ha núvols... 

La resposta, però, ha estat afirmativa. I per l'hora que m`ha dit... Segur que ha quedat amb algú més. 

Efectivament! 

Havia quedat amb el José Mª (en Ripollini). 

Bé doncs, cap a l'autovia. Iniciem la marxa sense preguntar-nos on anem (pot ser Castelldefels, pot ser Peu de Costes, pot ser Maladona, pot ser...).

És possible que em quedi sense port, però no hi ha res com sortir en companyia. I si som una colla ben avinguda... Millor que millor.


A l'alçada de les rotondes, sentim un crit, i qui ens avisava? En Jose, acompanyat d'en Pierre.

José Mora.

Pierre.

 

Bona grupeta, sí senyor! 

Rodem doncs, plegats fins a Peu de Costes, indret on en Gregorio proposa anar a Sitges, i en Pierre gira cua.

Jornada de boira i humitat.

Grupetes que ja tornen...

 

Tots s'aparten en iniciar el primer repetjó, i en Ripollini es desmarca dient que marquem el ritme nosaltres.  

Alhora que escolto un -"¡Qué! ¿Te crees que nos vas a dejar?"- Que deixa anar en Gregorio, hehehe... Em poso al davant, corono i em deixo caure, per a marcar el ritme amb 19 al següent repetjó. 

Aprofito fins i tot per a fer alguna foto (duc bones cames). 


Em deixo anar, i en Gregorio es posa al capdavant. Comencem l'ascensió al Coll de la Maladona (2,7 km), romanc a roda de l'avi malgrat duc bones cames, no sigui que em buidi, alhora que controlo com va, i si puc seguir el seu ritme contenint el meu, millor. 

I així és. Em sento molt a gust, segueixo amb agilitat (hi ha trams que segueixo amb el 23), però un cop passada la pedrera decideixo posar 19 encara que em tingui que posar d'empeus. 

Aixeco el peu i em deixo caure a cua de la grupeta, ja que en José Mª va tant enganxat al Gregorio que m'obliga a rodar en paral·lel. Em poso a roda d'en Jose.

Camí de la Maladona.


I així vaig, fins gairebé coronar. Augmento el ritme, passo el primer i em deixo caure marcant el ritme fins el segon repetjó després de la Maladona, on deixo pas al Gregorio, perquè marqui el ritme. El passo novament al coronar, i ja segueixo al capdavant fins arribar a Sitges. 

De tornada deixo que marqui el ritme en Gregorio. Em sento molt còmode, la veritat. En un repetjó passen els dos Joses, i es destaquen una mica, però jo segueixo a roda de l'avi. De manera que en coronar, li faig un relleu llarg i tornem a connectar.  

En Gregorio aprofita la inèrcia, no treu plat, i marca el ritme fins coronar la Maladona. 

Pujant...

Baixant...


Cafè a la granjeta, i cap a casa amb el vent a favor. 

Val a dir, que malgrat m'he sentit molt còmode durant totes les costes, avui he millorat els temps de pujada tant a l'anada com a la tornada. No és només que jo estigui millor, cosa que tots perseguim, clar. Sinó que es nota, i molt, el rodar en grup.


Publicado por cpradasg @ 21:24  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios