diumenge, 30 de Desembre de 2012

Malgrat he estat tres dies sense sortir, a causa d'un refredat, crec que no he perdut pistonada. Això sí, he rodat molt incòmode degut a la tos, el mal de coll i els mocs que no deixaven de rajar pel nas. 

Tot i que la  era agradable (he sortit amb 15ºC, i a les costes hem fregat els 20),  he tingut una sensació de fred força acusada. Imagino que per culpa del refredatdec estar força destemplat. 

Mandra... Molta mandra m'ha fet sortir. I es que al MEG que em genera el refredat, s'ha de sumar la manca de descans nocturn. Dormo fatal! Ja em sol passar quan estic refredat. Almenys feia gairebé dos anys que no em refredava, tot un record. 

Sempre intento que no passin més de dos dies sense sortir per tal de no perdre "efecte entrenament". En principi, al tercer ja es comença a perdre, però crec que m'he salvat, hehehe... 

No he tingut pas males sensacions a les cames. Tot  ha estat a nivell respiratori (infeccióGui?o. De fet, fins i tot he igualat el temps de pujada a la Maladona que vaig batre el passat dimecres. 

A la rotonda de St.Boi, m'he posat a roda d'un Rat Penat amb el que he anat fent relleus per tota l'autovia a bon ritme. 


A la darrera recta fins Peu de Costes, ens ha passat un al qual s'ha enganxat fins el primer repetjó (on s'ha desviat cap el passeig).


Ha fet la pujada a la Maladona amb plat. Jo l'he tret i he intentat tirar de cadència, però m'ofegava una mica (el refredat suposo). 

Abans d'arribar a la darrera rotonda d'esquerres, he aixecat el peu doncs començava a patir (avui el POLAR no marcava la FC). Baixant l'he agafat, i li he seguit el ritme fins a Sitges (m'ha costat en alguns trams). 

A la rotonda em girat cua, i ha baixat un parell de corones per a imprimir encara més ritme cara a les Costes. L'he seguit, però a la primera rotonda, l'he deixat fer. M'he ajuntat amb dos que anaven una mica menys ràpid (que no lents), però amb força cadència. I em anat a per una de les grupetes que ens hem anat creuant durant tot el camí. 

Hem fet un grupet de 5, i hem anat plegats fins l'inici de la Maladona per darrera. Els dos que he trobat a la rotonda han fet via, i jo, he anat al meu ritme, deixant enrere els altres dos. 


Amb calma pel passeig, i un cop he tornat a entrar a l'autovia, m'he afegit a un trio que malgrat no rodaven gaire bé, no duien mal ritme. I com que el vent bufava força, i a més de cara, he aprofitat l'avinentesa

 

He arribat a casa sense perdre de vista el mal de coll, Brrrrrrrrrrrrrr... 


Amb 77,99 km a les cames, una mitja de 27 km/h, i 2h53' sobre la sella.


Publicado por cpradasg @ 16:11  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios