dimarts, 01 de Gener de 2013

Hi ha dos dies concrets, cada any, especials per anar en bici. 


I no pas a nivell simbòlic, ni res d'això, no. Sinó perquè, almenys per als que vivim a Barcelona, són diferents. 

Dos dies en que no trobes gairebé ningú a la ciutat, i a la carretera... Ostres, la carretera, a poc que matinis una mica, és tota per a nosaltres. 

Em refereixo al dia de St.Joan, i al d'Any Nou. La gent ha anat a dormir tant tard que no es lleven fins ben avançat el matí. I es nota, i es gaudeix, i... Són per a mi, dos dies obligats. 

I avui, primer dia de gener de 2013, al marge de la tranquil·litat de que proporciona sortir a rodar sense gairebé tràfic, és el dia en tots els comptadors es posen a 0, les màquines tornen a l'asfalt, i es pengen les sabatilles de running, els banyadors, les Btt... Etc. 

He acabat desembre amb més de 1100 km, uns 300 més que el mes passat. Estic força satisfet. I no només pel nombre de quilòmetres, sinó, i sobretot, per les sensacions. Estic tenint sensacions força bones, la veritat. 

Tot sol he sortit, sense tenir massa clar on anar. De manera que m'he deixat dur per la rutina, autovia, terminals, Gavà, Castelldefels, Sitges i tornar. 


La pujada a la Maladona, però...  M'he l'he pres amb ganes, tota amb 50x19. 

Una mica clavat, tot s'ha de dir, però amb sensació de força, i sense cebar-me massa. Encara no he comparat els temps, no crec que hagi variat gaire, però haver pujat amb el plat ja és un gran què. 

La resta de Costes, tant a l'anar com al tornar, l'he fet amb el 34x17 amb bones sensacions. Hauria de dur més cadència, però m'he sentit còmode. El proper dia, potser provaré de rodar amb el 19 a veure si moc més cadència, i valoraré els temps. He de trobar el bon ritme de pujada, cercant sobretot la comoditat. 

Avui no ha estat un dia de grupetes. es nota que la gent no ha quedat per a sortir a rodar, cadascú ha fet la seva. Hauré comptat, però, un 15 o 20 rodadors solitaris que, si s'éssin aplegat, hagueren format una molt bona grupeta.


Publicado por cpradasg @ 22:50  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios