divendres, 11 de Gener de 2013

M'agrada rodar amb calma després d'uns dies de sentir com les cames es carreguen a causa de l'esforç. 

Ahir va tocar recuperar per l'autovia amb el Gregorio.

 

Tot i que no vàrem forçar en absolut, he de reconèixer que l'aire sempre juga males passades, sobretot si vols rodar tranquil. 

I això de rodar suau... Quan sortim dos, és complicat. Sempre hi ha moments en que voldries afluixar, però com que el company no ho fa, tenses la cadena més del compte. 


Està clar que tant per a fer treball específic, com per a fer sortides de recuperació, el millor és sortir sol. Ara que, personalment, prefereixo sortir en companyia que estar fent sèries tot sol com un obsés.  

De totes maneres, tinc clar que quan es tracta de recuperar, el millor és descansar i no sortir. 

El cansament se m'acumula amb facilitat. Aixecar-se per a posar en marxa les nenes, anar a comprar el pa, fer entrepans, acompanyar-les al cole. Treure a passejar la Puça. Sortir amb la bici, recollir-les novament al cole, dutxa, treure altre cop la Puça, i dinar. Anar a la feina amb el menjar encara a la boca de l'estómac (de vegades fins i tot sense dinar per manca de temps), tornar passades les 22h i sortir al parc amb la nena peluda. Tornar cansat a casa, sopar, enllitar les peques, i... 

Arriba el moment de poder estar amb la Marta, seure per primer cop en tot el dia al sofà, posar una peli, i... Quedar-se fregit al sofà! 

No sé el temps que fa que no veig cap pel·lícula sencera. 

I per molt que surtis en bici, si vols millorar, els entrenaments s'han d'assimilar. I per a que així sigui, una cosa fonamental és el descans.  

Ara tinc molt clar que surto per afició, per a fer salut, però... D'entrenar... Res de res. No fa massa, però, entrenava tant o més que quan corria d'amateur. Amb la diferència del ritme, i sobretot, del descans.

 

No es poden fer 400 o 500 quilòmetres setmanals sense descansar cada dia després de l'entrenament. 

Home, fer, sí que es poden fer, clar. Però no té cap mena de sentit.


Publicado por cpradasg @ 16:51  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios