dissabte, 12 de Gener de 2013

Primera sortida de l'any 2013. 

Un nou any comença, i amb ell tornem a les sortides de dissabte. 

I amb el nou, any... Nous companys. 

Un d'ells, ex-pilot d'en Miguel Ángel, l' Albert, que ha tornat al tàndem després de 5 anys. I ho ha fet acompanyant un amic seu que ve del Eduar, en Eduard. 

Recuperem també per al tàndem en KikoAllunyat del tàndem durant uns 4 anys, després d'haver deixat la competició (copilot), ara es prepara per a fer triatlons. I parlant de triatlons, ens ha acompanyat avui Enrique, afiliat que es dedica fonamentalment al triatló. 

Enrique ha fet la primera part del recorregut al cotxe, acompanyat d'en Gaspar, per a després de l'"aturada tècnica", pujar als tàndems deixant el seu lloc al cotxe a en Javi i en Julio. 

El dia ha despertat força fred. tenint en compte que el cel era blau, i el sol present tot el matí, ha fet fred! 

A roda d'en Joaquin-Julio i Bea-Emma.

En Kiko "cremant la carbonilla".

Perseguits pels amos de la pista.


Mans i peus, punts febles de gairebé tots els ciclistes. Dolor a les puntes dels dits... Cares tapades amb el buf... Cames ensurades per la baixa temperatura... Fins que no hem començat a pujar direcció Caldes, no hem començat a sentir-nos millor. 

Amés, el nostre tàndem ha punxat quan la carretera es començava a enfilar, de manera que hem hagut de perseguir una estona, cosa que encara ha contribuit més a entrar en calor. 

Fins aquí hem rodat amb força cohesió, però quan la carretera comença a picar cap el cel, es comencen a marcar també, les primeres diferències. 

Tres tàndems s'han destacat avui: Emma-Bea; Julio-Joaquin i Kiko-Carles. 

Hem seguit junts, a bon ritme (els dos masculins rellevant), fins el darrer repetjó abans de la rotonda de Bigues i Riells (on girem cua habitualment), on en Joaquin i en Julio s'han destacat una mica.  

Les noies no han seguit, però han fet una mica més, ja que avui havien de sumar 4 hores. 

"Aturada tècnica" al Bar de Palau... I... Oh sorpresa! 

Han canviat d'amos, i ja no fan aquella súper-bocates que tant agradaven en Miguel-Ángel i en Paco (ai que em temo que ja no tornarem per aquí...). 


Tornada ràpida i fresqueta cap a BCN, sense el fred d'abans. 


Adéu Noies!

A Moncada ens deixen per a sumar més quilòmetres a la Carretera de La Roca.

Clàssica pujada pels repetjons de Ciutat Meridiana, Via Júlia, etc... I cap el velòdrom. 

Finalment han sortit uns 70 km. 

 

Una mica més. 

Després de desar els tàndems, i petar una mica la xerrada, m'he animat a fer una mica més. 

Així que, com ja va sent habitual si tinc temps i no arribo molt cansat, he fet una Arrabassada coronant al Tibidabo, i després, al baixar per la carretera de Vallvidrera a BCN, en contes de seguir fins la ciutat, m'he desviat a la dreta direcció Molins de Rei. 

He coronat Sta.Creu de l'Ordre, m'he deixat anar cap a Molins, per a agafar la carretera de St.Vicenç, la qual em duria a St.Boi, Bellvitge, i cap a casa. 

He sumat en total 114 quilòmetres ben gaudits, estic content.


Publicado por cpradasg @ 21:21  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios