dijous, 17 de Gener de 2013

Molt bon dia per a gaudir de la bici. 

Temperatura agradable que no ha baixat de 12ºC. Cel blau, esquitxat de núvols blancs, això sí. I poc vent. De tornada ha bufat en contra, però res agobiant.

 

He pogut rodar tota l'estona amb plat, alternant el 18 i el 19, més petits en algun tram de baixada, i sempre acompanyat de bones sensacions. La mitja ha superat els 27 km/h. 

He sortit sense haver decidit prèviament el rumb. Però en veure que el dia acompanyava, m'ha vingut de gust anar cap a l'interior. 

Així que a la rotonda del Carrefour, m'he desviat direcció St.Boi, per a anar a cercar el camí agrícola que em duria a Molins, per a seguir cap a Martorell, pujar els 11, baixar a Castellbisbal, seguir novament a Molins, i tornar pel mateix camí. 


La pujada als 11 ha estat agradabilíssima. Cames lleugeres, sense dolor. No he posat el 23 per a res. M'he permès el luxe de posar plat en algun tram favorable... Una delícia. 

M'encanta tenir aquestes sensacions, la veritat. I els 11, almenys fins a la desviació de Castellbisbal, les propícia. Tinc ganes de tenir temps, un dia, i fer la pujada fins el final, girar cap a l'Ullastrell, i tornar a pujar fins on avui. 

Es poden fer força combinacions d'aquest port, és com una petita Collserola. De fet, recordo haver disputat un Campionat de Catalunya de Muntanya que sortia i arribava a St.Joan Despí, i es pujaven els 11, no sé quantes vegades, i per totes les vessants possibles, duríssim!!!

Què fot aquest per aquí?

Bones sensacions pujant.
Eiiiii... Marcant biceps femoral, eh? Ja despunta, hehehe...

 

Com necessitava sortir avui... Em sento tant sumament agobiat pel moment que ens està tocant viure, i la realitat personal en la que em trobo que... Si no fos per la bici... No sé.  

Fas una carregada de piles tant impressionant... És difícil d'explicar, però sé que els que us dediqueu a això de donar pedals, m'enteneu perfectament. M'és igual cansar-me, i no poder descansar com caldria després. M'és igual no tenir temps per a fer els estiraments com cal, o dedicar estones a anar al gimnàs o la piscina.  Prefereixo recuperar descansant, i no sortint cada dia (així també puc dedicar matins a altres coses) que fer les sortides més curtes per a que em doni temps a tot. 

Sé que no és tècnicament correcte el que faig, però... Psicològicament sí, almenys per ara. I ja em val. 

La tornada ha estat relativament rapida malgrat el vent que bufava en contra. No era, però, tant fort com el de dimarts, i m'ha permès rodar amb certa facilitat.

 

Tot i anar sol, la sortida se m'ha fet curta. Han sortit 70 km, i no he arribat a les 3h.


Publicado por cpradasg @ 17:20  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios