dimarts, 22 de Gener de 2013


Baixant el darrer repetjó de la Maladona... En Dani, Gregorio, Fernando i jo. 

Obrint la Marxa, en Dani, seguit d'aprop d'en Gregorio, al que intento agafar després d'haver perdut uns metres a la baixada degut a una acceleració del seu fill, que m'ha obligat a baixar totes les corones (de vegades m'oblido que duc un 50). 

En Fernando l'intueixo enganxat a la meva roda, però no el sento ni el veig. 

En Dani afronta el repetjó a ritme, en Gregorio es manté al seu darrera. Jo, mantenint la posició, pujo corones: 13, 14, 15... I quan comença el muret de ciment (referència de distància), arrenco l'esprint!!! 

Després d'uns metres, i veient que moc bé la multiplicació, baixo dues corones (14, 13...), i apreto un puntet més. 

En Fernando no triga a treure el nas per la meva esquerra. Segur que ha saltat com una llagosta darrera meu. No esperaria el canvi de ritme posterior, i... Ell ja anava amb tot. 

Ens hem mantingut en paral·lel una estona (que se m'ha fet eterna), i veient que no m'acabava de superar, he mantingut el ritme i quan mancaven dos o tres metres per a coronar, he fet un cop de ronyó llençant la bici endavant, superant al meu adversari i amic, Fernando. 

Uuuuuuuaaaaaauuuu... 

I les sensacions... Boníssimes!!!

Tant de cames, com de pit, respiració... Tot! 

Ja sé que és una tonteria. Ja sé que ha estat un esprint de pa sucat amb oli. Ja sé que en Fernando no està en forma. Ja sé que tot i així, seria incapaç de seguir-lo en una pujada sostinguda, i menys a ritme de plat, com sol anar ell (com abans pujant la Maladona). Però... Em quedo amb les sensacions, i em quedo en que no m'ha arrencat les enganxines de la DITEC com sol fer. 

I es que avui, hem quedat en Fernando, en Dani, Gregorio i jo, per a fer una volteta tots plegats. 

Ens ho hem passat d'allò més bé. Autovia, Maladona, Coca-Cola a la granjeta, i tornada tranquil·la, a 28 km/h de mitja en total.

Llàstima que m'he deixat la càmera a casa, i no he pogut documentar res.


Publicado por cpradasg @ 21:06  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios