dissabte, 02 de Febrer de 2013

81,5 km a 25 km/h.

Avui ens ha vingut a retrobar el fred. No tant com semblava segons les previsions, però el vent... Sí, el vent sí que ens ha vingut a veure, ens ha acompanyat, i ens ha matxacat! 


En Joaquin i en Javi, ben compenetrats.

En Pere i l'Edu, sense perdre comba.


Hem rodat força conjuntats, tot s'ha de dir. I no hem anat pas poc a poc. Un cop hem enfilat la pujada a Caldes, en Joaquin i en Javi han fet una sèrie d'aproximadament 1 km, i han marxat. En Pere i l`Edu rodaven darrera nostre, i en Julio i jo, dúiem un bon ritme de pujada. Ja tenia agafada la mida a l'ascensió. Amb plat, i jugant amb nomes dues corones segons el %. 


Ja ho he vist, si en Julio li fas quatre canvis de ritme, i més en pujada... El trenques. En canvi si augmentem el ritme de manera més progressiva, s'adapta bé. 

Hem anat bé fins el polígon que ens ha dut a la carretera de Bigues i Riells, uf... Quins repetjons!!! Una veritable emboscada. 

Baixada ràpida, i pujada a St.Feliu de Codines... Feixuga! Almenys per a en Julio i per a mi. Ell ja anava força tocat, i jo... M'anava fatigant mica en mica. 

Quan un dels components del tàndem no va bé, es nota, i molt. 

Llarga, molt llarga se'ns ha fet la pujada. La resta de tàndems han pujat amb més alegria, però el nostre... Uf... No anava! 

Coronem a St.Feliu, i sense aturar-nos, ens deixem anar direcció Caldes i Palau. A 70 km/h baixàvem. No més, degut al vent (la seguretat abans que res). 

I ja de tornada, mentre el terreny era favorable, rodàvem força bé, però en quant s'inclinava una mica... En Julio anava fos, i a mi poc em faltava. 

Pacoooooooooooo...!!! Dónde vas???


Hem arribat cansats avui al velòdrom. La pujada i el vent, no son pas una bona combinació.  

Fins la setmana que ve!


Publicado por cpradasg @ 23:47  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios