dissabte, 09 de Febrer de 2013

Què curta s'ha fet la setmana! 

No sé si serà perquè he tingut dos dies de permís per ingrés, van ingressar a la mare de la Marta, ja està molt millor per sort; per la irregularitat de les sortides; perquè vaig tenir guàrdia... No sé. El cert es que ja tornem a ser damunt el tàndem, i el temps se m'ha passat volant (normalment això només passa els caps de setmana). 

Avui però, vaig amb el Javi, i no per la organització de les parelles de les sortides dels dissabtes amb el club de tàndem, no. Sinó perquè avui precisament, no ha hagut sortida. S'ha suspès per indisposició d'en Miguel Ángel (grip). "Cuidate campeón"! 

Així que en Javi em va proposar de sortir nosaltres dos, i naturalment, no m'ho he pensat dues vegades. 

Així doncs... Cap a l'autovia! 

Hem sortit una mica tard, passades les 10h. Així, aprofitant el bon dia que feia, no hem tingut la sensació de fred que éssim notat més aviat. 

La Tª mínima ha estat de 10ºC, perfectament suportable, no? 

Quin dia! Gens de vent, plenament assolellat, bona temperatura... Perfecte per a fer quilòmetres. Només ens ha faltat coincidir alguna estona amb algun grupet per a fer més amena la ruta. Tots els ciclistes que hem passat, però, han estat vistos i no vistos. Ningú a gosat ni tant sols seguir-nos una estona. I es que amb el Javi... Es vola sobre l'asfalt! 

Tot i que avui només ens havíem proposat "tensar" a la Maladona, també ho hem fet després de baixar Canyelles, camí de St.Pere; per les Costes de tornada, i un bon tram de l'autovia. 

En arribar al peu de la Maladona, li he dit al Javi: -"Hoy con 21, eh?". 

Així que aprofitant la inèrcia de la baixa prèvia, hem començat a pujar amb plat (53). L'he tret, i he començat a pujar corones a mesura que ens anàvem clavant una mica, fins arribar a 39x21, aleshores li he indicat que fins aquí havíem arribat, que ja no pujaria més corones. 

I així ho hem fet. Li he anat indicant cada augment i disminució de percentatge, i així hem anat fent fins a coronar. Tant ens hi hem entestat que no només hem millorat el temps de la darrera pujada que vàrem fer, sinó que hem millorat el millor crono que he fet jo amb la individual aquest any. 

Hem millorat en exactament un minut el darrer temps. De 8'41'' hem passat a 7'41'', i això en només 2,7 km, és una gran progressió. Els anteriors cronos han estat 9'03'' i 9'50'', pujant amb el 28 això sí, i avui no hem baixat de 21. 

Clar que també hem millorat el meu temps que és de 7'45'', i el divendres vaig fer 8'23", amb vent de cara. sí, però a veure si així en Javi s'adona d'una vegada que en tàndem es pot pujar com en una individual, només és qüestió de posar-li ganes, i no resignar-se a posar el 28 a la primera rampa llarga que trobem. 

El meu millor crono dels darrers anys ha estat 6'10'' (2008), fet amb el 52x19. "Javi... A por ello!!!". 

La baixada fins Sitges ha estat rapideta, i després ens hem animat a seguir fins St.Pere de Ribes, Canyelles i tornar. 

El Coll de Canyelles l'hem fet en 6'59'' amb 39x24, amb calma. "Javi... El último día que subí, lo hice en 6'58'' con el 34x19, no vamos tan mal, no?". 

El Castell de Canyelles al fons.


Després de baixar, ens aturem un moment per a menjar una barreta.

The machine...

El màquina...


El màquines! Hahahahaha...

Vinyes.


I ja de tornada, ens hi posem amb ganes per atrapar a tres que acabaven de passar, amb bona planta i bon ritme. Si els agafem, pensava, tindrem companyia durant bona part del camí de tornada. Què equivocat estava.

Els hem agafat, sí, però els hem passat a 50 km/h, i ni han fet l'intent de seguir-nos. Hem rodat francament ràpid.  

Al repetjó que voreja St.Pere hem baixat el ritme, i no hem tornat a donar-li una mica fins passat Sitges. Les costes les hem passat a ritme, però no passejant, no. 

I ja a l'autovia, gairebé no hem baixat de 35 fins arribar a Bellvitge.

Finalment han sortit 104 km en 3h42''. A una mitja de gairebé 30 km/h. 

No està gens malament.


Publicado por cpradasg @ 23:05  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios