dimecres, 20 de Febrer de 2013

Comencen aquesta setmana, les 8 de condicionament específic.

Si la setmana passada acabava el període de condicionament general amb només dos dies d'entrenament, aquesta comença fluixa. Avui... Dimecres! I "només" un dia d'entreno per a començar el període de preparació específica, sobre el paper, clar. 

Vaig acabar la 12ª setmana amb uns escassos 141 km repartits en dues sortides. 

I aquesta, l'he començat amb 75 km, recorreguts al seu equador, això sí, a uns 28 km/h de mitja. I es que anar i tornar de Sitges en menys de 3h, no està malament. 

Malgrat el dia m'ha semblat despertar fresc, un cop a la carretera, aquesta sensació de fredor que tenia quan he tret la Puça a passejar, i he acompanyat les nenes a escola, havia desaparegut. El buf de llana m'anguniava a estones, els guants els me'ls he tret, i a casa... He arribat ben xop de suor. 

Si sobre el paper, avui tocava fer sèries. Les he fet, sí, però de forma totalment intuïtiva, sense mètode. Sense tenir en conte el meu pla d'entrenament a "NO" seguir.  

De totes maneres, però, i donat que he respectat les 12 setmanes de base (no sempre, tot s'ha de dir), ara tocaria augmentar la intensitat. I això sí que ho he anat a cercar. I ho he trobat. 

És fàcil fer sèries a les Costes, ho he dit moltes vegades, i en això estem.

 

Destacar només que he iniciat la Maladona amb 50x19 fins iniciar les primeres corves, on en Gregorio m'ha passat per a frenar la meva possible progressió, i de pas, treure plat, i minvar el ritme. 

Em sentia còmode tant amb 17 com amb 19, però per a mantenir la cadència de forma més aviat constant, tocava tirar de canvi i anar alternant el 19 amb el 18. I quan em volia relaxar, tirava de 17 malgrat em clavava una mica en algun moment. 

De tornada, en Gregorio ha marcat un bon ritme (les tornades sempre les du millor), i hem fet els 2 primers repetjons amb plat. 

 

Demà... MES!!!

Predicció per a demà...Publicado por cpradasg @ 21:24  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios