dilluns, 25 de Febrer de 2013

75 quilometres per a començar la setmana, no està gens malament.

A veure si tenim una mica de sort aquesta setmana i podem assolir el volum proposat (300 km).

 

No feia vent, el sol no ens ha acompanyat gaire aquest matí, i el fred continua... Així que ens em animat, en Gregorio i jo, a anar a Sitges.

El pla l’hem fet a ritme tranquil, però amb això i tot, poques vegades baixàvem de30 km/h.

Així ens veurem d'aquí res, "carromato y botijo", com abans.

Avui, per fi, he estrenat les sabatilles que la Tona em va regalar (quines ganes tenia). Ahir vaig posar les cales, i vaig aprofitar per avançar-les una mica. Des que ducla DITECque tinc la sensació que perdo força a l’anar assegut, i ho noto molt sobretot en la transició d’anar de peu a seure.

He mogut uns mms més endavant la cala (les duia gairebé al darrera de tot), i sembla que he augmentat la palanca sense perdre agilitat, i les cames responen millor a l’esforç, sobretot assegut. Potser encara he d’afinar una mica més la rotació, però m’han transmès bones sensacions durant tota la sortida.

 

L’inici de les Costes ha anat a càrrec meu, treient plat, i movent agilitat relativa. Amb 17 em posava a 18-20 km/h, forçant una mica. He acabat, però, posant 19 i rodant vora els 17 amb certa comoditat.

L’inici dela Maladonal’he fet amb plat, i he anat pujant corones fins posar 19, amb certa comoditat. En Gregorio m’ha passat que encara érem a la recta, i ha començat les corbes amb el 52. M’ha tensat una mica, i quan ha tret plat... Quin relax!

He tret plat al meu torn, i per rodar al seu ritme amb cadència, he arribat a posar 34x19. L’he alternat amb 18, i així fins dalt. Hem superat els8’, de manera que el ritme ha estat còmode.

En coronar l’he rellevat, i ja he marcat el ritme fins arribar a Sitges, i de tornada... Com no!

El senyor que ressucita, i es posa a pujar a plat.

El tercer repetjó el faig amb el petit, però baixant corones per a no perdre roda, i el repetjó dela Maladona...Sortque ha tret el 52, ufff...

L’he seguit amb certa dificultat, però sense patir com l’altre dia. Amb 17 el seguia bé.

El millor crono fins avui, 5’15’’ (les càrregues van en augment).

Darrer repetjó llarg al davant, i amb el 50x18-19.

Bones sensacions en general, estic content.

A Castelldefels ens aturem a la granjeta, i després de fer el Vichy i un parell de cafès, sortim, amb un fred...

A mi, això de parar a l’hivern... No m’agrada gens... Gens. 

Tornada tranquil·la, i ja hem quedat per al Diumenge o dilluns.

Demà, si surt, toca fer tàndem amb el Javi, i si no, a veure què faig. M’agradaria fer una mica de pujada, potser cap Els 11.


Publicado por cpradasg @ 15:40  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios