dilluns, 11 de Mar? de 2013

Bufffff... Quina setmana més tonta! 

Vaig començar-la amb molta empenta anant a Montserrat, pensant que aquesta setmana sumaria un bon grapat de quilòmetres, res més lluny de la realitat. Només 158 en dos dies (115+43).  

Dimarts i dimecres va ploure, i divendres i diumenge no vaig poder per qüestions familiars. I dissabte vaig anar amb la Judith a la seva cursa a Mataró, a gaudir d'una esplèndida matinal de ciclisme en pista. 

Aquesta comença amb bon peu, 69 km amb dos ports, Els 11 i Sta. Creu d'Olorda. 

Les sensacions han estat molt bones, he gaudit força de les dues pujades, malgrat el fort vent que m'ha acompanyat direcció Martorell. 

Només arribar a la Gran via, m'ha passat un cadet amb una bici de carretera que duia un manillar de banyes de cabra amb uns acoblaments de CR. El nano rodava al voltant dels 30 km/h, amb força cadència, amb plat petit. Només posava el gran quan el terreny era força favorable. 

M'he posat a roda seva amb facilitat, i l'he seguit fins Molins de Rei, on s'ha desviat a la dreta, i jo he seguit direcció Martorell. 

No li he donat cap relleu per tal de no destorbar-lo. No sé pas si s'ho ha pres bé, o malament. No ha fet ni un sol gest de complicitat ni desaprovació per la meva actitud. A seguit a la seva, com si anés sol. Això vol dir que he hagut d'esquivar algun que altre sotrac imprevist. 

La resta del recorregut l'he fet ben sol, gaudint, això sí, d'un dia excel·lent.


Publicado por cpradasg @ 17:49  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios