dilluns, 08 de Abril de 2013

Avui dissabte, toca tàndem. Així que... Tàndem! 

Però toca tàndem amb el club, i... Ha tocat tàndem amb el Javi! 

I això...??? 

Doncs ahir vam rebre un missatge d'en Miguel Àngel (ONCE), desconvocant la sortida a causa de les males previsions metereològiques. 

Acte seguit, i crec que en Javi no s'ho va pensar dos cops, m'envia un missatge proposant-me sortir amb el seu tàndem si no plou. 

Proposta a la que vaig accedir encantat. 

Així doncs, l'endemà vàrem posar ruta novament cap el Penedès, aquesta vegada, però, en sentit contrari. 

Vàrem sortir tard (11h), ja que, malgrat de bon matí ja es veia que el dia aniria aclarint-se, el terra era força moll, i al marge del risc que presenta, el tàndem agués quedat ben brut. De manera que vaig preferir esperar a que s'eixugués el sòl, i com que cap dels dos tenia pressa... 

Doncs bé, sortida a l'hora dels pros... I cap a l'autovia. 

Brrrrrr... Quin fred!!! 

Sembla mentida com han canviat les temperatures. 7ºC a les 11h del matí, no és poca cosa, sort que ens hem abrigat força. 

De camí a Castelldefels, ens topem amb un munt de grupetes, però totes de tornada. Passem una individual a les rotondes de les terminals, se'ns posa a roda, però no aguanta el nostre ritme. La veritat es que no anem pas parats. 

Més endavant, passem una noia, que es limita a mirar-nos de reüll (imagino), perquè no fa ni l'intent de seguir-nos, tot i haver aixecat força el peu.

 

Arriba la Maladona! I malgrat ens queden un munt de quilòmetres encara, iniciem l'ascensió a la Maladona amb moltes ganes. 

No treiem el plat fins la recta de la pedrera, i aleshores seguim amb el 39x19 fins coronar. trenquem el crono!!! Rebaixem els 7'!!! 

En Javi encara flipa. Surten uns 6'40'', molt bon temps, sí senyor! 

La resta de la ruta la fem amb calma, però sense pausa.

Camí de Canyelles.

Descobrim una carretera de PM per anar en bici, sortejant Vilafranca camí d'Avinyonet.

Malgrat el sol, segueix fent fresqueta.

Impressionants les vinyes!

I la pujada a l'Ordal, prèvia aturada a la font del Pago per a omplir bidons, la fem amb molt bones sensacions.

 

No diguem ja la baixada. 75 km/h visualitzo a la pantalla del meu GPS, llàstima que com sol ser habitual, hem de reduïr la velocitat a causa dels cotxes als quals ens acostem i roden amb més lentitud. 

Seguim rodant a bon ritme, i arribem a casa amb 108,7  km en 4h6'.

 


Publicado por cpradasg @ 18:17  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios