dilluns, 08 de Abril de 2013

Diumenge 08/04/2013.

1ª Sortida de la Judith en carretera.

Al marge dels dos dies que hem anat a rodar al circuït de St.Joan Despí, aquesta ha estat la primera vegada que sortim a carretera oberta. Un tram petit, això sí, i aviat, per a evitar massa tràfic. Alhora que tant l’entrada, com la sortida de Barcelona l’hem fet amb cotxe.

Ahir estava feta un sac de nervis esperant la sortida d’avui amb el seu Papi.

I aquest matí, es mostrava també impacient.

Això sí, com que després volíem anar al Tibidabo tota la família, hem hagut de matinar. I la trapelleta... S’ha aixecat de seguida, igual que si hagués d’anar a escola!!! Hehehe...

Després d’esmorzar, hem agafat les bicis i ens hem adreçat al garatge per pujar-les al cotxe, i fer la sortida de BCN amb ell, evitant així riscos. No sé... Quan vaig sol és una cosa, però amb la nena... Veig perills arreu.

No tenia massa clar on començar la ruta, així com tampoc on deixar el cotxe. Ja havia pensat anar a rodar als Horts quan la Judith em demanés de sortir amb mi, amb la bici de carretera.

Així doncs, he sortit per l’autovia com si anés a l’aeroport, i un cop a la sortida de la terminal, he fet igual que quan vaig en bici, i en una de les rotondes per on passem sempre, he vist uns aparcaments, al costat mateix de la vorera (en sentit contrari).

He estacionat el cotxe allà, he baixat les bicis, i... Ostres!

En aquell moment ha passat la grupeta de veterans del Genesis. Per un pèl que no coincidim, quina llàstima. M’és fet gràcia que veiessin la Judith.

Un cop tot a punt, hem iniciat la marxa direcció Castelldefels, passant per davant l’estació de taxis, la rotonda de Viladecans, i al Caravaning ens hem desviat del trajecte de l’autovia, normalment és a aquesta alçada on m’hi incorporo, direcció Castelldefels, a no ser que, com avui, agafi els camins agrícoles que avui ens serviran de ruta amb la Judith.

El dia és fabulós. Tot i fresquet, molt de fred no fa, hem d’anar, però, ben abrigats.

Rodem força tranquils, entre 17 i 20 km/h. Em fa alguna esprintadeta, posant-te fins i tot a 30 km/h. Però en definitiva, es tracta de passar-ho bé, aprenent l’ofici (si és que algun dia n’esdevéGui?o. I si no, simplement gaudir i fer afició.

Teníem previst fer una horeta aproximadament, i no ens n’hem allunyat, 1h22’ per a completar 22,69 km.

Ens ho hem passat molt bé, i la Judith ja m’ha demanat de repetir la propera setmana.


Publicado por cpradasg @ 18:19  | Judith.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios