dilluns, 15 de Abril de 2013

Demà no puc sortir, així que avui dilluns... Avancem la sortida en tàndem. 

Ja tenim el material (el vaig anar a recollir divendres), així que sortim uns 15' més tard del que teníem previst, ja que hem quedat amb en Gregorio, i en Ripollini (feia temps que no coincidíem).  

La temperatura segueix éssent més que primaveral, fa calor. Tot i que molta gent ja surt de curt, penso que encara és aviat, no fa encara la temperatura suficient com per anar de curt, almenys pel meu gust. 

He guanyat plomada, de manera que a l'avançar més la sella, quedo més vertical sobre l'eix, aprofitant millor la pedalada. Vaig, alhora, més allunyat d'en Javi, i per tant, més a prop del manillar, arribant a la mateixa distància que en la individual (51 cm). Cosa que em proporciona millor estabilitat sobre les manetes quan ens posem d'empeus. 

Per a poder avançar la sella, hem hagut de muntar una tija de triatló invertida, la qual no queda estèticament desequilibrada gràcies a que a aquesta, s'acobla també, la potència del copilot. 

El canvi de sillín també es nota, i molt. 

Hem fet una bona pujada a la Maladona, a la qual només ens ha aguantat en ripollini, ja que en Gregorio s'ha quedat abans d'arribar a les primeres corbes. 

Hem fet un temps de 6'43'', molt bé. El primer tram l'hem fet amb plat durant una bona estona, i la resta, tinc la sensació d'haver pujat amb 39x17 des que hem tret el plat. Potser 19, però crec que hem aguantat amb el 17. 

Seguim amb tranquil·litat per a facilitar que en Gregorio torni a entrar, però no ens arriba a agafar, així que aprofitem per a aturar-nos a la benzinera de Sitges i baixar una mica la sella. La duc una mica alta i em fa una mica de mal el maluc E, així com sento que no transmeto correctament la força sobre els pedals. 

En Gregorio s'hi afegeix, i ara sí, tornem tots junts. Aturada a Castelldefels per a fer un cafè, i tornem a bon ritme a BCN. 

Ara sí que vaig bé! Em desapareix el dolor, i la pedalada es torna més eficaç. 

A veure què tal se'ns donen Les Goges! 

 Publicado por cpradasg @ 15:28  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios