dissabte, 20 de Abril de 2013

Sortida ha havitual de Cardedeutot i que hem girat cua un parell de rotondes abans per algun error de càlculhehehe... 

En Javi i l'Alberto estrenen tàndem.

Avuiamb la individual ens ha acompanyat per primera vegada la Nina. També era la primera vegada que sortia en bici de carretera, així que he estat una mica pendent d'ella (també he anat sol), per a que no perdés roda dels tàndems, i si ho feia que no es quedés sola, així com fer-li alguna recomanació tècnica. 


És complicat, de vegades, orientar els ciclistes novells en el bon ferja que no tots es mostren receptius a l'hora de ser alliçonats (en el bon sentit). 

Jo mateixés molt difícil que faci cap observació a ningú, a no ser que em consulti alguna cosa. Abans, si veia algú que no anava ben posicionat, o no duia  les multiplicacions per exemple, li ho comentava de bona fe, i... M'he endut cada moc... 

Sembla que la gent ja vingui ensenyada, i aquest fenòmen cada vegada es dóna en major mesura. No sé si és culpa del bombardeix d'informació que Internet ens sotmet, si les botigues i els seus assessoraments ténen quelcom a veure, la quantitat de llibres que sobre ciclisme s'han publicat darrerament, o què? 

Parles amb la gent, i tothom vol ser triatleta, tothom que surt regularment fa competició (encara que es tracti de marxes), i... No sé, que costa molt entrar a la gent sense risc d'ofendre-la, o ser víctima del seu menyspreu. 

La Nina no m'ha semblat tenir aquest tarannàAlmenys s'ha deixat aconsellar quan li he preguntat si li importava que li fes alguna observació sobre el que a mi em semblava que feia malament. I m'ha fet cas! 

Llàstima que de tornada, ja amb el terreny més favorable, els tàndems hem imprimit un fort ritme, i ha estat incapaç de seguir-lo. 

L'Alberto i en Javi anàven llençats. Jo, aixoplugat al seu darreraintentava no perdre la roda en cap moment, i en David i en Julio seguien al meu darrerafins que no han pugut més.

 

Reagrupament a Montcada, i ascensió al Forat del Vent que sembla que es va consolidant com a ruta de tornada, a mi m'agrada moltÉs un port que es deixa pujar , i que si es vol, es pot endurir força també. 

Abansperò, a Cerdanyolal'Alberto i en Javi han trencat la cadena del nou tàndem. CRACK!!! 

L'hem reparat, i cap amunt. 


Mentre he aprofitat per a rentar-me les mans a la font d'un parc properells han fet via, i m'ha tocat fer tota l'ascensió ben sol. Potser milloraixí no em forço, que demà toca anar a Les Goges. 

Baixada ràpida cap el Velòdrom.Publicado por cpradasg @ 20:35  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios