divendres, 10 de Maig de 2013

Recorregut i programa del Campionat d'Espanya de ciclisme adaptat, Àguilas 2013. 
Divendres, 19 d'Abril de 2013 02:54 
 
El Campionat d'Espanya de Ciclisme Adaptat en carretera, que es disputarà a Àguilas (Múrcia) del 17 al 19 de maig, ja té recorregut i programa de competicions. Totes les proves es disputaran en un mateix circuit de 13 quilòmetres adaptat a totes les categories que competeixen en aquest esdeveniment, és a dir, hand-bike, tricicles, bicicletes i tàndem. 
 
Transcorrerà per part de la via de circumval·lació d'Àguilas, els carrers que envolten el perímetre del polígon industrial d'Àguilas, amb zones en lleugera pujada, carretera fins a la desaladora i volta pel vial fins a làrribada, estarà totalment tancat al tràfic, permetent-se quan sigui possible el pas i accés de vehicles als centres comercials, polígon industrial i zones residencials, per les zones de pas marcades. La zona de l'Auditori i Palacio de Congressos "Infanta Donya Elena" d'Àguilas, és on se situarà l'arribada i sortida, podi, zona per als ciclistes, carpes, així com l'oficina permanent que estarà en un local de l'auditori. 


 
El divendres 17 tindrà lloc la presentació del Campionat i la recepció i acreditació d'esportistes. Durant el matí del dissabte 18 es realitzaran les diferents operacions tècniques en l'Oficina Permanent, com a inscripcions, classificacions funcionals dels esportistes i la reunió del jurat tècnic amb els delegats i directors. 
 
Les competicions s'iniciaran el dissabte a la tarda, entre les quatre i les nou, aproximadament, amb les contrarrelojes per a totes les categories, sobre una o dues voltes, segons el programa. 
 
El Campionat finalitzarà el diumenge amb les proves de fons, amb dues competicions –amb sortides esgraonades- segons categories. A les 9,00 competiran les hand-bike i tricicles, amb dues o tres voltes; a les 11,00, tàndem i bicicletes, per finalitzar amb les cerimònies protocol·làries cap a les dues de la tarda.

Nosaltres hi anirem amb 4 tàndems, dos masculins i dos femenins.


Selecció Catalana de Paraciclisme (Tàndem):


Masculins.

Ignasi Àvila - Joan Font.

Albert Gelis - Carles Torrent.


Femenins.

Pepi Benitez - Cristina Navarro.

Elvira Perez - Teresa Costa.
Publicado por cpradasg @ 17:04  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios