dimecres, 15 de Maig de 2013

Dissabte 11-05-2013.

Habitual sortida per la carretera de La Roca en direcció Cardedeu, on girem cua a la rotonda abans d'arribar, i tornada pel mateix camí. 

Avui, als tàndems se'ns ha afegit una nova companya, na Laia. Ha vingut amb la seva individual per a acompanyar-nos en la sortida, i veure què es cou en això del tàndem. 

Tot i que seguir un grup de tàndems sempre es complicat per a una bicicleta individual, i més quan el terreny és favorable. Ha anat força bé, sobretot a l'anada, ja que el terreny tendeix a pujar. De tornada, el ritme ha estat molt més ràpid, i de tant en tant hem hagut d'aixecar el peu, per a que no es quedés. 

Els dos Javis han compartit pilot (Carles), ja que un s'estrenava en el tàndem en carretera, fins ara s'havia limitat a fer rodets, i l'altre, demà participarà al Campionat de Catalunya de CRI. 

El relleu, però, s'ha hagut de fet una mica abans del previst, ja que en Javi (novell), ha patit unes rampes al bessó, que l'han obligat a baixar de la màquina. 

És normal, el ritme no ha estat pas lent, ell anava bé, ha castigat la musculatura, i aquesta encara no està prou feta per a aquest nivell d'esforç. Mica en mica Javi, que vas bé. 

Res més a destacar, al marge de les avaries. Avui unes quàntes, coses que passen... 

I com sempre, bon ambient i ganes de passar-ho bé. 


Les fotos:Publicado por cpradasg @ 18:19  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios