diumenge, 26 de Maig de 2013

Sense haver fet molts quilòmetres en les sortides d'aquesta setmana, torno a complir amb els 300 mínims que em marco com a objectiu. 

La setmana passada fou ben pobre degut a la pluja de Dimecres, el Campionat d'Espanya, i dos dies de descans... Uf.. 6 dies sense sortir! 

Aquesta, però, dos dies de tàndem, i tres de bici. El darrer, amb la Judith. 

 

Dimarts 21. 

BCN-Sitges-BCN en tàndem. 

Avui la sortida ha estat força xula.  

En Javi i jo, hem quedat amb el Gregorio per anar a Sitges, i la veritat és que malgrat tots els dies que duia sense sortir, m'he sentit força bé. 

Tant és així que en Javi ha volgut fer la Maladona amb força-resistència. Així que l'hem fet amb el 53x15. 6'41'' crec recordar que hem fet. Molt bé. 

Cal tenir en conte, però, que al ser una pujada F-R, s'ha de fer assegut, i clar, en alguns trams ens hem clavat bastant. 

De tornada no hem tret el plat, però aquesta vegada aixecant-nos, i cercant més cadència. Tot i amb això, hem pujat amb el 53x17 en 5'. 

 

Dimecres 22. 

BCN-St.Pere-BCN. 

En Gregorio s'ha deixat engrescar per anar a fer la volta a St. Pere, tot i l'aire que feia. 

Hem pujat la Maladona amb calma (7'35''). M'he posat a roda seva, i l'he deixat fer. Després, en coronar, l'he rellevat, i l'he dut fins Sitges, on hem iniciat relleus fins tornar novament a Sitges. 

Pujant, en Gregorio ha aixecat una mica el peu, de manera que m'he allunyat sense adonar-me'n, i l'he anat esperant, per arribar junts a Castelldefels. 

Tot i rodar a la marxeta, ha sortit una mitja de 28,2 km/h. 

 

STRAVA. 

Avui he estrenat una aplicació nova per al mòbil força interessant. 

No fa gaire, vaig començar a enregistrar els meus entrenaments a l'aplicació anomenada Endomondo, la qual va força bé per a enregistrar els entrenaments, ja que t'oblides d'haver de passar-los posteriorment a l'ordinador. Ho carrega automàticament al Facebook. 

Les dues són força similars, però cadascuna té una funció que l'altra no té força interessants. 

Amb l'Endomondo, una persona registrada pot veure online, on estàs en cada moment. I també té veu, de manera que et va cantant la distància recorreguda, i el ritme per km. Això va molt bé en el tàndem, ja que dóna una informació força valuosa al copilot, el qual no pot visualitzar cap monitor que duguis acoblat al manillar. 

L'Estrava, en canvi, té una funció que m'agrada molt, i és la possibilitat de crear trams a partir del recorregut realitzat. De manera que queden automàticament cronometrats, i no t'has de preocupar de prémer cap botó, amb la comoditat que això implica, alhora que s'eviten errors d'excecució. A més, aquests trams són compartits per la resta d'usuaris, així com els recorreguts totals, de manera que els pots fer servir com a referència, al marge de la progressió personal. 

 

Divendres 23. 

BCN-Castelldefels-BCN. 

Avui, sortideta tranquila a la granja. 

Sol, refresc, i cap a casa. 

 

Dissabte 24. 

Tàndem ONCE: La Roca del Vallès. 

Només dos tàndems hem sortit del velòdrom avui, acompanyats, això sí, d'en Pere amb la individual. 

Novament he compartit màquina amb en Xavi, avui, la seva segona sortida. 

I també, com la de fa dues setmanes, rampa al bessó! 

Aquesta vegada l'esquerra. Després d'aturar-nos i fer uns quants estiraments, ha estat capaç de seguir fins La Roca, fer l'entrepà, i tornar. 

I mira que, tenint en conte el que li va passar l'altre dia, hem rodat molt més tranquils. Finalment la mitja ha sortit de 20 km/h. Vull dir, que no rodàvem a més de 25 km/h, i quan la carretera s'enfilava un xic, baixàvem a 15. 

En fi... Poc a poc. 

 

Diumenge 25. 

JUDITH!!! 

Avui ha tocat sortir amb la Judith. 

Tenia unes ganes pobrissona... 

Ja ho teniem tot llest, sortim al carrer, i quan ens dirigiem cap el garatge a recollir el cotxe... Xim, xim, xim... Es posa a ploure! 

Caram! Amb el dia assolellat que feia no fa res... 

Tenia tantes ganes, però, de sortir, que m'ha demanat de provar. 

Dit i fet! Hem carregat les bicis, ens hem dirigit per l'autovia a Castelldefels, però... 

L'aigua no s'aturava. 

Hem passat de llarg el lloc on solem aturar-nos per començar la marxa (polvia), i hem arribat a Castelldefels, que malgrat era tot moll, ja no queia aigua. Com si la tempesta ja hagués descarregat per aquí. 

Fins i tot semblava que volia aclarir.

 

Així doncs, hem aparcat al davant de la granja. Hem baixat les bicis, i ens hem dirigit a l'autovia. 

El dia... Fosc, fosc. 

Ens hem dirigit als Horts, i ha tornat a ploure, minsament, però, no ha calgut posar-nos els impermeables. 

Hem tornat per l'autovia, i hem passat un noi i una noia que rodaven direcció Castelldefels. 

Ens aturem a la granja a esmorzar, i després, com que les bicis han quedat fetes unes veritables croquetes, hem aprofitat per anar a la benzinera a netejar-les, i de pas, el cotxe.


Publicado por cpradasg @ 18:53  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios