dilluns, 27 de Maig de 2013

BCN-Begues-BCN.

61 km en 2h20' a 27 km/h.

Al registre de l'Estrava m'ha fallat el GPS (s'han de sumar 15 km).

Reforçament +++ 

3 minuts he esgarrapat a Begues respecte la darrera ascensió que vaig fer. 3' i una corona. He pujat tot amb 21, excepte la rampa de brugers, on he posat el 23, tornant al 21 en quan el % ha disminuït una mica, abans però, d'arribar a la població. 

Certament, fer una pujada a 13,5 km/h de mitja, no és pujar precisament ràpid. Sobint el GPS em marcava 12 km/h, però... Les sensacions han estat força bones tota la pujada. Malgrat rodava a poca cadència, la sensació de rodar clavat no existia. Tot i que rodar amb un 34x21 a aquesta velocitat implica una cadència de només 59 rpm. 

Duia sensació de força, i m'aixecava ben poc. Fins i tot a la rampa de Bruguers, tot i posar el 23, m'he sentit còmode. Aquesta és la sensació, comoditat tota l'estona. I en definitiva, això és el que cerco. Pujar amb comoditat, gaudint de les sensacions de la pujada, i mira, si es pot anar més ràpid... Millor! 

Al pla, he mogut amb certa facilitat el 50x17 malgrat el vent bufava en contra. Poques vegades he baixat dels 30 km/h. 

Quatre gotes, cel ennuvolat, i temperatura agradable. estic molt satisfet de la sortida d'avui, la veritat. Feia temps que no pujava un port, i m'hi he sentit força còmode.


Publicado por cpradasg @ 20:19  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios