dilluns, 17 de Juny de 2013

Interessant sortida la d'avui. 

No només per la botifarrada que alguns s'han fotut (servidor el primer, hehehe...), sinó perquè feia dies que no sortíem tanta colla. 

Col·lecció de tàndems.

Ens ho hem passat força bé, la veritat. 

Recorregut clàssic per la carretera de La Roca, per arribar a Sta. Agnès de Malanyanes, on ens hem aturat a fer un bon berenar. 

No hem rodat pas lents, ja que la mitja ha sortit de 27 km/h, tenint en conte que l'he pres des del velòdrom, creuant tot BCN. 


En Xavi ha anat molt bé, ha aguantat com un campió, i no ha claudicat en cap moment. 

Avui no hem sentit el seu ja clàssic... "Pinchazopinchazo!!!" -Referint-se al dolor que sent quan li agafen rampes als bessons-. Tot i que algun estava desitjant que així fos, eh Pere? Hehehe... 

En Xavi que no "punxa".

Mica en mica va millorant, i va tolerant millor l'exercici. Alhora que, segur, que treballar la musculatura durant la setmana, li ha anat bé.  

Dissabte passat, vam fer una bona sessió d'estiraments al gimnàs del velòdrom, aprofitant que plovia i no es podia sortir a rodar. Vam recomanar en Xavi que els fes cada dia, que segur que ho notaria en les properes sortides. Aquesta musculatura gens adaptada a l'esport, a més d'agafar to, ha de flexibilitzar-se per a evitar les tant temudes i doloroses rampes. 

En tornar al velòdrom, vàrem repetir la sessió d'estiraments, activitat que hem decidit incloure, a partir d'avui, tots els dissabtes, en finalitzar les sortides. 

Fins ara, qui més qui menys en feia, però per pròpia iniciativa, i en base als coneixements de cadascú. Ara ho farem de manera més tutoritzada.


Publicado por cpradasg @ 18:54  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios