divendres, 05 de Juliol de 2013

Aprofitant que ja han començat les vacances escolars, la Judith m'ha volgut acompanyar avui a fer un entreno intersetmanal per carretera. 

El recorregut ha estat l'habitual. Hem deixat el cotxe a les rotondes de les terminals, i hem enfilat cap a la parada de taxis de l'aeroport. Hem seguit pels Horts, unes voltetes pels camins agrícoles, i... Autovia novament, fins arribar a Castelldefels. 

Caram! Quines ganes tenia de fer-me patir. No ha parat de fer canvis de ritme en tot el recorregut. Un pal, un altre, un altre... Hehehe... Què bé que s'ho passa. I jo, clar, per descomptat. 

De camí a Castelldefels bufava una mica el vent de cara, però no molt fort. I un cop al passeig, en arribar a la Granja... Sorpresa! Qui hi havia? En Gregorio! 

La Judith i jo ens hem menjat un bon entrepà de truita, regat amb un refresc de cola, i en Gregorio un parell de cafès, ben solets, hehehe... 

De tornada, la Judith, en la seva línia ofensiva, ens ha fet anar de cul a més de 30 km/h. Pal per aquí... Pal per allà... Es nota que tenia ganes de bici. 

En arribar al cotxe, ens hem acomiadat d'en Gregorio fins la propera, i la Judith i jo hem recollit les bicis, i hem tornat a casa contents, i a ritme d'AC/DC.


Publicado por cpradasg @ 19:05  | Judith.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios