dissabte, 13 de Juliol de 2013

Darrera sortida abans de les vacances d'estiu, celebració de l'aniversari d'en Pere amb botifarrada inclosa, i quilometrada (82) en un dia memorable, el qual recordarem sempre pel bon rotllo viscut, l'hospitalitat d'una família, la d'en Pere, que s'ha desfet en atencions (gràcies a tots), i un recorregut que sense ser molt exigent em afrontat a molt bon ritme, i del qual n'hem gaudit tots com feia temps, gràcies també a la bona colla que s'ha format entre tàndems, les individuals del Ripollet, i les que s'han anat afegint en el transcurs de la jornada. 

Per a mi, a més, ha estat un dia especial perquè m'he retrobat amb un vell amic. De fet, amb la persona clau en la meva aventura ciclista, el responsable de que jo estigui donant pedals, en Bernat del Pino. Fa temps li vaig dedicar un petit article homenatge (aquí). 

Passat el Pont de Moncada que travessa el Besòs per a dur-nos a la carretera de La Roca, s'ha afegit al pilot de tàndems que sortia del Velòdrom, un grupet de 4 individuals que havien quedat allà amb en Pere(amics del Ripollet), per a acompanyar-nos a casa seva, i compartir amb nosaltres, o nosaltres amb ells, la celebració del seu aniversari. 

Hem aixecat una mica el peu per a facilitar la seva incorporació, al "Treno" Blanc-Verd i groc, i enfilar cap a la Roca. Al Cap d'uns quilòmetres en Pere ha hagut d'aturar-se per avaria, la qual cosa ha fet que ens aturéssim els 4 tàndems que ens havíem destacat, per tal d'esperar-lo. Han passat com si de l'Ave es tractés, i hem començat a perseguir-los fins una mica abans de La Roca on ens hem reagrupat novament. 

Al repetjó de la localitat, el grup s'ha tornat a fragmentar, i ja no tornaríem a anar plegats fins Cardedeu, on enfilaríem la pujada a Cànoves a bon ritme, cadascú el seu, estirant-se el grup, però sense distanciar-se massa, uns dels altres. 


La Botifarrada. 

Tornada força ràpida pel mateix camí, i enfilada per Torre Baró, que avui s'ha fet especialment dura.Publicado por cpradasg @ 20:50  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios