dijous, 08 de Agost de 2013

Després de 7 dies de no donar una sola pedalada, avui per fi, hi he tornat

 

Només entrar a l'autovia ja he vist que el vent em molestaria tot el camí. Així que he decidit pujar Begues. Tenia ganes de fer quilòmetres, de manera que he pensat pujar-hi 3 vegades, encadenant les pujades amb una anada i tornada per l'autovia. 

Les sensacions no eren dolentes, malgrat sentia una sensible manca de "xispa". I es que una setmana sense sortir, s'ha de notar. 

Així doncs he decidit prendre-m'ho amb calma, i només iniciar la pujada després de la rotonda de Gavà, he posat el 23. M'he sentit bé, a gust. Movia les bieles amb certa cadència, amb alegria. No duia, però, el cop de pedal de la darrera pujada que vaig fer fa una setmana.  

De totes maneres m'he notat amb bones cames. Tant ha estat així que en arribar novament a Gavà després del descens, en contes de seguir direcció l'autovia, he girat cua a la rotonda, i he tornat a pujar. I ho he tornat a repetir una tercera vegada. Aquest cop, però, ja no duia una gota d'aigua al bidó, i cada vegada feia més calor. Uf... Ara si que anava fluix.

 

Tot i que no he anat malament durant la segona ascensió, ja he notat com l'he fet més lent que la primera. I a la tercera... La rampa de Bruguers se m'ha fet durilla, la veritat. 

Tant que en acabar-la, he decidit fer mitja volta, menjar-me una barreta, i deixar-me anar cap avall. 

Al carril bici que de Gavà et du a l'autovia, he carregat el bidó, al qual he afegit una pastilla d'Isostar, i he tornat tranquil·lament  a BCN.


Publicado por cpradasg @ 19:42  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios