dijous, 15 de Agost de 2013

Poques coses fastigueixen més que punxar quan vas sol, el dia que t'has marcat per a fer quilòmetres. 

La tallada de rotllo és brutal! 

Tenia pensat fer almenys 4 hores avui. He sortit que encara no eren les 09h, i malgrat feia dies que no sortia a entrenar (sense tenir en conte els dies de la Judith), les sensacions eren força agradables.  

Val a dir que el vent se m'ha aliat, almenys a l'anar. 

Duia un bon ritme, rodant amb 17-16, passant ciclistes, i grupetes. Avui havia força gent donant pedals, la veritat. Fins que he punxat, i els plans se n'han anat en orris. 

https://sphotos-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1148925_10201418061750181_1720631126_n.jpg

Tot i que les punxades són les avaries més freqüents amb les que ens trobem els ciclistes, si dus les eines adequades, i a poca traça que tinguis, se sol solucionar amb facilitat. Però de vegades, es genera un efecte dominó que fa que la punxada esdevingui un obstacle que, de vegades, fins i tot genera tanta frustració que fa que giris cua i tot. 

En el meu cas, avui, no ha estat així. Tot i que mentre reparava la punxada, ha passat una grupeta ben xula, la qual m'he perdut, i segur que és rodat a la glòria al seu rebuf. Quina ràbia!!! 

A més, la mini-bomba que duc, sí evita que et quedis tirat, però no proporciona els 8-9 kg de pressió que fan que rodis amb tota comoditat. Cosa que condiciona significativament la resta de la sortida. Al marge que t'hi estàs una eternitat per a  inflar. 

He passat les Costes amb relativa comoditat, tot i que he notat força la manca d'entrenament. Però les ganes, i l'ajuda del vent, han fet que les passés amb bones sensacions, i un crono digne. 

A Sitges he decidit girar cua per tres motius: El temps perdut per l'avaria, la densitat de tràfic, molts cotxes avui per les Costes. I el fet que de tornada el vent em vindria de cara. 

No m'he sentit motivat per a seguir endavant. Així que he tornat a Castelldefels amb calma, sense forçar gaire. Fins i tot en alguns trams he posat el 19 per a rodar amb més comoditat. 

Castefa m'he trobat amb l'amic Gregorio, he fet amb ell la Coca-Cola, i hem tornat junts a BCN. 


Publicado por cpradasg @ 16:28  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios