dimecres, 18 de Setembre de 2013

Tornada a la feina... 


Vacances esgotades... 

Piles carregades... ??? O no. 

Ganes, moltes ganes tenia de sortir a rodar una estona amb la bici. Des del dia 10 que no sortia, però ja aleshores duia una setmana sense fer-ho. En definitiva, que durant els dies de setembre que portem, només he fet 3 sortides esporàdiques (184 km) , i l'Agost el vaig tancar amb només 565 km repartits en 9 dies. El mes més fluix, seguit de prop per un Juliol atziac en quilòmetres, també (721). 

L'avantatge de sortir poc, però, es que com que no agafes precisament un gran nivell de forma, després, quan hi tornes, simplement amb una mica de constància, et desinfles, comences a agafar pistonada, i no trigues a gaudir de sensacions similars a les que havies deixat, i si segueixes, les millores i tot. 

Agafes la bici amb ganes, la veritat. I el perjudici de no sortir, podríem titllar-lo més de psicològic que fisiològic. 

Quan dus una dinàmica de fer sortides amb certa constància, costa trencar-la, notes que manca alguna cosa, no t'acabes de sentir bé. Després, la situació s'inverteix, i quan caus en la desgana, el que costa és tornar a agafar ritme. Més que tornar a agafar ritme, diria que el més dificultós esdevé tornar a començar, encertar el dia per a fer-ho. Bé doncs, en això estem. 

Avui 48 km per l'autovia en companyia d'en Gregorio i en Dani. 


I durant les vacances... Doncs poques sortides. 

5 sortides en total, 5 sortides durant 4 setmanes, això sí, sense contar la que vam fer la Judith i jo per anar a veure l'etapa de La Vuelta que passava pel Ratpenat, i acabava a Castelldefels. Gran jornada! Ens ho vam passar d'allò més bé. 

A Girona, 4 sortidetes per un recorregut trencacames (3 o 4 colls) que francament, m'agrada molt de fer. I cada dia que sortia em sentia millor, tot i que a causa d'una rebrincada a l'esquena al saltar d'empeus d'una roca des d'on es tiraven les nenes. Quin mal! 

Tot i amb això, les sensacions damunt la bici... Bones!


Publicado por cpradasg @ 18:25  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios