dimecres, 25 de Setembre de 2013

Diumenge 22 de Setembre de 2012.

Gran matinal de ciclisme, avui a Terrassa. 

El CC.Ca n'Anglada ens ha obsequiat amb la magistral organització d'un matí de ciclisme de base al Parc Ciclista de Terrassa. 

Curses pertanyents a la Copa Catalana de Ciclisme Infantil, en que han participat un total de 52 nens i nenes de les categories Benjamins (7), Principiants (6), Alevins (17) i Infantils (22). 

Els més petits, Benjamins i principiants, han disputat una crono i la cursa en línia. La resta només la cursa en línia. 

És fantàstic veure els més joves gaudir del ciclisme com només ells ho saben fer. I posen un geni... Són espectaculars! 

La Judith ha debutat en ruta. S'ha passat l'estiu demanant de provar la carretera. Si les passades vacances van ser: - Papa, jo vull fer ciclisme a la pista.- Aquestes han estat: -Papa, vull provar la carretera- En fi... 

M'ha encantat aquest circuit. És força tècnic, i amb un parell de dificultats, que fa que se'ls acabi fent dur. El traçat és molt bo per a aprendre, ja que hi ha tot un seguit de revolts encadenats, que éssent tècnic, no representen un perill afegit, i els obliga a posar atenció, i aprendre a rodar en grup, no només quan la carretera és recta i ampla. Segur que aprenen a rodar en pilot de manera molt intuïtiva. 

D'altra banda, destacar que gairebé la totalitat del circuit és visible als nostres ulls. Cosa que fa que no ens perdem detall de com evolucionen els nens durant les curses. 


El podi.

Diumenge més, ja que es disputarà la III Cursa Infantil Isaac Galvez, a Vilanova i la Geltrú.


Publicado por cpradasg @ 20:52  | Judith.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios