dimecres, 02 de Octubre de 2013

Sempre és agradable sortir a rodar amb calor, la veritat. Però no sé perquè, aquest estiu m'estan agobiant més del compte les temperatures elevades. A més, a causa de la humitat, la suor apareix de seguida i en abundància. És possible que els quilos de més ho afavoreixin, no sé. Però ja tinc ganes que baixin les temperatures. No cal que haguem de sortir amb buf encara, però uns 5-7 menys... No estaria gens malament. 

Des que he tornat de vacances que no pujo Begues com ho vaig fer el primer dia d'Agost, dia en que vaig fer la pujada més ràpida de l'any. El dia 8, en canvi, vaig fer la més lenta, sumant-hi 3'. I avui només he millorat en 6'', i les sensacions han estat força dolentes. 

Al pla, però, les sensacions milloren, cosa que fa que excepte quan la carretera s'enfila, no em calgui treure el plat, i mogui el 18-17 amb comoditat. M'agrada sentir com les bieles roden oferint resistència a les cames, una resistència que cedeix a cada pistonada, sense clavar, generant una sensació de força que ajuda a avançar sobre l'asfalt a bon ritme. 

Pujant, en canvi, no trobo la pistonada bona. Tot i que semblava que l'estava aconseguint. Està clar que les poques sortides realitzades aquests darrers 3 mesos no han ajudat, ni a guanyar força, ni a perdre pes. 

Baixada divertida, com sempre. Amb l'avantatge que l'he fet tota sense trobar un sol cotxe que em destorbés. Una delícia! 

De tornada, l'aire en contra, ha dificultat una mica la marxa, però m'he sentit bé. 


Publicado por cpradasg @ 19:23  | Sortides
Comentarios (3)  | Enviar
Comentarios
Publicado por Javi Corrales
dijous, 03 de Octubre de 2013 | 11:09

Hola company!! Que tal va tot? vaig sabent dels teus progressos pel blog perque de moment lo del tandem está encara una mica negre amb aquest genoll meu.. Llorica Llorica Llorica Llorica , no sé si tu continues amb ells o no perque ultimament no veig cap cronica de cap sortida pero bueno, ja m'explicaràs, l'altre dia em va trucar el Ferran per interessar-se i mes o menys ja em va explicar el que... Jo pel moment encara m'estan fent proves pero ja cansat de no fer res he començat ha sortir de nou pero amb molta cura i sense forçar gaire, aixo si, la Roca ja no se'm resisteix, ja he pogut arribar un parell de cops pero de la mitja que m'ha sortir millor no parlem i res, nomès volia saludar-te i animar-te a que continuis amb el blog, m'agrada llegir de tant en tant les teves excursions, les segueixo amb molta enveja (sana, aixo síGui?o. Bueno company, un abraçada i a veure si aixo millora i ens podem veure aviat.

 

slds,

Publicado por cpradasg
dijous, 19 de Desembre de 2013 | 17:37

Hola Xavi,

M'alegra molt saber que has reprès dels pedalades. Sé molt bé que significa això d'haver de començar de nou, no et desanimis. L'important és poder fer sortides, la mitja... El de menys.

En quan a les sortides dels dissabtes, sí, per descomptat que no ho he deixat. El que passa, és que ara mateix m'he pres un parèntesi degut a que estic fent la formació de Tècnic en Ciclisme a l'Escola Catalana de l'Esport. Al Desembre podré tornar a sortir, per a fer una nova aturada d'un parell de mesos al Gener, ja que seguiré amb la formació a l'INEFC.

Cont...

Publicado por cpradasg
dijous, 19 de Desembre de 2013 | 17:38

Cont...

Gràcies per escriure, Xavi. I a veure si podem coïncidir. Quan pujem a St.Feliu, us tinc sempre molt presents, aquell dia va marcar un abans i un després en la meva continuïtat com a ciclista.

Recordo com et vas acostar a mi mentre plorava, i em vas preguntar: És d'al·legria, oi?

Gràcies pel vostre suport en moments tant difícils per a mi, i dóna molts records en Víctor i al Pare.

Una abraçada!

CARLES.