diumenge, 10 de Novembre de 2013

La primera BCN-Sitges que la Judith fa tota soleta. Bé, BCN-Castelldefels, ja que òbviament no l'he fet pujar per les Costes del Garraf amb 11 anyets que té. Tot i que alguns sí que ho han fet, en fi... Ells sabran! 

Què bé ens ho hem passat! 

No sé quants han sortit, però molts, molts. I és la primera BCN-Sitges on he vist tantes bicicletes de carretera. És evident que ningú és insensible a la quantitat de morts que hi ha darrerament a les carreteres, i clar, els ciclistes que practiquem aquesta modalitat som els més afectats. 

Reivindiquem doncs, aquest respecte. 

Al primer repetxó de les Costes ens hem desviat cap al Passeig Marítim i ens hem anat a fer un bon entrepà. 

Tot i que la Mami ens ha vingut a trobar amb la Laia i la Puça. Na Judith ha volgut tornar en bici a casa. 

54 km s'ha menjat avui tota sola. 

18 km/h de mitja, cosa que evidencia que ha estat un passeig. Un passeig, però, de quasi 3h. Sí, ja sé què direu... Però tranquils que no he perdut el nord. 

Sempre m'ha agradat fer aquesta pedalada. La considero una manera fàcil, de fer ciclisme familiar, i una bona oportunitat de rodar per carretera per indrets on normalment, amb canalla, no ho faríem. 

És cert que et trobes de tot, però anant amb comte, i sense presses, es pot fer amb tota seguretat. 

Ja m'ha dit que l'any que ve vol repetir, i que fins i tot vol provar de passar les costes. Bé, lo de les Costes, ja veurem, però fer el que em fet avui... Segur que sí! 

 

Algunes fotos.


Publicado por cpradasg @ 20:02  | Marxes
Comentarios (3)  | Enviar
Comentarios
Publicado por Invitado
dissabte, 16 de Novembre de 2013 | 22:14

Tens tota la raó Carles en allò de que no és el millor que nens d'11 anys es facin les Costes amb bicicleta; per això més tard ens hem de posar durs en que no torni a passar, aplicant diferents messures que no agraden els nens i els seus pares i que (això espero) serveixen per reconduir la situació. El que vas fer amb la Judit era sens dubte el més sensat.

Ernesto.

Publicado por cpradasg
dijous, 19 de Desembre de 2013 | 17:21

Gràcies Ernesto, pel comentari.

Sí, hi ha qui perd el nord amb els nens. Sembla que els considerin minicilistes, i no ho són. Són ciclistes petits, són nens, i amb tot el que això implica.

Publicado por Invitado
diumenge, 11 de Maig de 2014 | 4:51
N7tjXP  seeqfzlhwjwf, [url=http://rwtfffrukxaz.com/]rwtfffrukxaz[/url], [link=http://eodquekuaigd.com/]eodquekuaigd[/link], http://olrdswcbzcht.com/