dilluns, 09 de Desembre de 2013


Quina setmaneta! 

Després de la sortida de dissabte en tàndem, ahir, a rodar al velòdrom amb el Javi. 

2 tàndems i 4 individuals ens vam aplegar a la fusta olímpica. 

La Judith, com no, s'hi va apuntar, i després d'unes voltetes pel seu compte, es va dedicar a immortalitzar la jornada amb la càmera. 

La fusta era humida, de manera que vàrem fer temps per a que s'eixugués, uns al bar fent-la petar, i altres al gimnàs. 

Després d'una estona, vam baixar a la "pelousse", i començàrem a rodar. el peralt sud seguia humit ja que no li tocava el sol, la resta, però, era ben eixut. Així que després d'uns 15' d'escalfament, vam començar la sessió. 

En Joaquin, i en David debutaven a la pista, així que es van limitar a rodar, i experimentar sensacions.  

En David, però, es va adaptar molt bé, i s'ho estava passant pipa. 

L'Edu, i els dos tàndems (Pepi-Judith, i Javi-Carles), vam anar rodant a ritme, fins que en incorporàrem tots a l'entrenament d'arrencades en sortida aturada. 

Després, junt amb el tàndem de la Pepi i la Judith, vàrem fer unes sèries de velocitat, en les que nosaltres havíem de seguir la roda de les noies, mentre elles, després de dues voltes, pujaven al peralt, i llençaven un sprint aguantant a tope durant dues voltes. 

El problema el tenia a l'intentar aguantar la roda a la part alta del peralt, era incapaç. A aquella velocitat el tàndem tendia a caure cap a la "pelousse". No el podia mantenir i em veia obligat a baixar avançant la Judith i la Pepi sense voler. 

En fi... Ho haurem de treballar més.Publicado por cpradasg @ 14:04  | T?ndem.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios