dimarts, 17 de Desembre de 2013

CONTINUA:


Permeteu-me doncs, una crítica constructiva.

Només dues coses, des del meu punt de vista, a millorar: 

  • Millorar l'entrada i sortida als revolts. 

  En general es frenava massa a l'entrada, i la sortida es feia amb relacions massa curtes, de  manera que es generava un efecte fuet massa gran per a corbes de 90 graus.  

 S'ha d'entrar sense tocar el fre, mantenir la trajectòria, i fer-ho amb la multiplicació amb la que sortireu del revolt. 

Us vau fixar que jo ho feia amb una mà, sense tocar el fre i mantenint la trajectòria (a no ser que hagués d'esquivar algú que frenés, clar)? Es pot fer, noies. 

Ui! Això ha sonat una mica malament, no? 

  • Els relleus. 

Tenint en compte el número de corredores que integraven el grup, fèieu els relleus massa llargs. 

És cert que totes us vau implicar molt en la feina, i vàreu pencar molt. Però precisament per això, la que tirava de carro en un moment donat, es buidava tant, que després tornar a agafar roda, i més si era a la sortida de revolt, li costava molt. I torna't a recuperar per al següent! Aquesta dinàmica durant una hora fatiga molt. 

Així doncs, relleus curts, sense arribar a la fatiga. I sobretot, considerar que no és el que dóna el relleu qui avança al que tira, sinó aquest que s'aparta i es deixa caure, exposant al company/a que segueix, al vent, fins que al seu torn, es retira i deixa pas al següent. 

Tot i amb això se us ha de felicitar per com vàreu rodar, per la demostració de condició física, i repeteixo, per l'actitud. 

La resta... Simplement detallets a millorar. 

Disculpeu-me, però, si em fico on no em demanen. 

I tornant a l'esdeveniment. Doncs simplement apuntar que després que tanquessin aquesta sèrie a la darrera hora. Es va dedicar una hora addicional, a fer cronos d'una volta en petits grupets, i a culminar l'activitat amb una volta tots plegats a ritme tranquil. 

Gran matinal doncs, de ciclisme solidari al Canal Olímpic de Castelldefels. 

I el més important! L'objectiu de recaptar almenys 3000 EUR... SUPERAT!!! 

Es van recaptar més de 4300, si no vaig errat. 

Moltes gràcies Dani, per haver-me convidat. I gràcies a totes i tots els components de Fasttriatlon i i3 Triathlon per haver-nos deixat a la meva filla i a mi, compartir amb vosaltres un matí de pedals tant gratificant.


Publicado por cpradasg @ 20:12  | Altres
Comentarios (2)  | Enviar
Comentarios
Publicado por Invitado
dimecres, 18 de Desembre de 2013 | 19:47

Què gran Carles, gràcies a tu per haver vingut a divertir-te amb nosaltres i per aquesta gran crònica. Fascinant llegir-te!!! Una abraçada molt gran i espero fer moooolts km amb tu!!

Publicado por cpradasg
divendres, 20 de Desembre de 2013 | 0:39

Ets molt amable Dani.

Ha estat un matí formidable, m'ho he passat molt bé, i la Judith... No diguem.

Sí, clar que en farem de km, a poc que puguis vine els dissabtes, i ens en farem un fart. Tu, i tots els i les Fasters que vulguin. Sempre seran benvinguts.

Carles.